Τρόμος στην Κρήτη: Άγνωστος άντρας άρχισε να πυροβολεί στην πλατεία – Τρεις τραυματίες

Χάος επικράτησε στην πλατεία στο Τυμπάκι όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σκορπίζοντας τον τρόμο. Από τα πυρά τρεις άνθρωποι έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.
100 και πλέον αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη, ενώ φόβοι υπάρχουν για βεντέτα στην περιοχή καθώς όλα δείχνουν ότι το περιστατικό οφείλεται σε οικογενειακές διαφορές.
Σύμφωνα με το Prismanews που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες ο δράστης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγγενής της 14χρονης κοπέλας που έχει καταγγείλει στο παρελθόν ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις. Οι τραυματίες που είναι συγγενείς του νεαρού, βρίσκονταν στο κέντρο του Τυμπακίου όταν γαζώθηκαν από τις σφαίρες του δράστη.

""

Στην περιοχή επικρατεί πανικός ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατευθύνθηκαν στον τόπο του αιματηρού επεισοδίου, καθώς εκφράζονται φόβοι για κινήσεις αντεκδίκησης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που έγινε γνωστό το μακελειό, ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Μεσαράς έχουν τεθεί σε συναγερμό ενώ στην περιοχή έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις από τον υπόλοιπο νομό.

Read More

And More