Τροχαίο ατύχημα είχε η Πηγή Δεβετζή το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου σε τούνελ στην Εγνατία Οδό πάνω από το Παληό Καβάλας.
Σύμφωνα με την proininews, η Πηγή Δεβετζή είναι καλά στην υγείας της μετά το τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στο όχημα προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πηγή Δεβετζή – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE
Η Ολυμπιονίκης λίγες ώρες μετά το συμβάν δηλώνει σοκαρισμένη αποκλειστικά στο TLIFE: «Είμαι στο νοσοκομείο, δεν χτύπησα κάπου αλλά είμαι σε σοκ. Είχα Άγιο… Ήμουν μόνη στην Εγνατία Οδό και γλίστρησε το αμάξι. Στο σημείο που έγινε το τροχαίο μέσα στο τούνελ, γύρισε ανάποδα το αυτοκίνητο και είχε κόσμο εκεί, αγρότες με τρακτέρ. Ήρθαν και αμέσως και με βγάλανε και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο», είπε η Πηγή Δεβετζή σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από το σημείο το kavalanews:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φωτογραφίες: kavalanews
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

