Τροχαίο με Ferrari – Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου

Το φρικτό τροχαίο στα Πηγαδάκια Βούλας είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο επιχειρηματίας από τη Μύκονο, και πρώην παίκτης του The Wall, Τζώρτζης Μονογυιός. Από το υπερπολυτελές αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε η σύζυγός του, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η σύζυγός του και συνοδηγός στη Ferrari, Αθηνά Κοντοπάνου, έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά νοσηλεύεται με βαριά τραύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια της από το φονικό τροχαίο στη Βούλα, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

 

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός:

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε καταγωγή από τη Μύκονο και ήταν επιχειρηματίας με καταστήματα ρουχισμού στη Χώρα. Ήταν αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, ενώ το 2003 είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι The Wall με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τότε είχε απασχολήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τον έρωτα που ζούσε με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

 

Read More

And More