Τρύφωνας Σαμαράς: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο – Τι δήλωσε στο TLIFE

Σε μια επέμβαση ρουτίνας υποβλήθηκε χθες Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός hair stylist αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα πως θα μπει στο χειρουργείο για να διορθώσει το διάφραγμα στη μύτη του, καθώς δυσκολεύεται να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

«Θα κάνω εγχείρηση για το διάφραγμα και τις κόγχες. Δεν μπορώ να αναπνεύσω κυρίως στον ύπνο μου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω χειρουργείο. Πρέπει να αναπνέουμε σωστά γιατί βοηθάει την καρδιά και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω το ίδιο χειρουργείο. Έχω πολύ άγχος γιατί θα μου βάλουν μέθη» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

Η επέμβαση στο διάφραγμα στέφθηκε από επιτυχία και λίγο μετά ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Όλα τέλεια! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές και επίσης πολλά φιλία στον κύριο Νομικό που με χειρούργησε» έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος hair stylist των celebrities.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τρύφωνας Σαμαράς (@trifonassamaras)

 

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι μετά από το χειρουργείο πήρε αμέσως εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του για να αναρρώσει.

«Είμαι καλά. Στο χειρουργείο έκανα ολική αναισθησία και μετά την επέμβαση ζαλιζόμουν. Είμαι μπουκωμένος γιατί οι κόγχες είναι στο διάφραγμα στη μύτη. Σίγα σιγά θα γίνω καλύτερα. Ήμουν λίγο χάλια μετά το χειρουργείο. Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι ήδη σπίτι και αναρρώνω» τόνισε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο TLIFE.

Εμείς του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Read More

And More