Τρύφωνας Σαμαράς για Ρούλα Κορομηλά: «Τσακωθήκαμε όταν ένα βράδυ δεν πήγα να τη χτενίσω, δεν κρατάω κακίες»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο γνωστός κομμωτής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη, τον καβγά που είχε με τη Ρούλα Κορομηλά στο παρελθόν, ενώ αναφέρεται και στην οικογένειά του.

«Η κορυφαία μου τηλεοπτική στιγμή ήταν το Wipe Out και μετά το Dancing. Ήμουν ο πρώτος που τσαλακώθηκα, έφερνα 52-58%, έσπαγαν τα τηλέφωνα», δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δεν ταιριάξαμε τόσο με το Fab5. Στην πρώτη εκπομπή φέραμε 37% και ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι έχει γεννηθεί αρχηγός, δε δεχόταν μία δεύτερη γνώμη. Ήθελε να συνεργαστούμε, ήθελα κι εγώ αλλά καμιά φορά…», περιγράφει στη συνέχεια ο γνωστός κομμωτής.

Πώς σχολιάζει τον τσακωμό του με τη Ρούλα Κορομηλά; «Με τη Ρούλα τσακωθήκαμε αλλά δεν ξεμαλλιαστήκαμε. Δεν κρατάω κακίες. Δεν έκανα κάτι πολύ κακό, απλά δεν συμμετείχα μια βραδιά στο σόου, γιατί το ίδιο βράδυ χτένιζα την Άννα Βίσση και τη Βάνα Μπάρμπα», επισημαίνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Οι γονείς μου είναι αγρότες, εγώ όμως δεν έχω πιάσει ποτέ τσάπα. Μια φορά με πήρε ο πατέρας μου μικρό στην οικοδομή και την πρώτη μέρα μου έπεσε κάτω ο τενεκές με το τσιμέντο. Έχω φύγει στη Γερμανία για έναν έρωτα αλλά γύρισα πίσω άπραγος», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Read More

And More