Tρύφωνας Σαμαράς: Με ποιον έγινε έξαλλος που τον αποκάλεσε μπαρμπέρη;

Καλεσμένος στην εκπομπή Όλα ξεκόλα του Θέμου Αναστασιάδη ήταν χθες ο Τρύφωνας Σαμαράς και είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Ο γνωστός hair stylist, μίλησε ξανά για το θέμα που δημιουργήθηκε με την Ελένη Τσολάκη η οποία συμμετείχε στο ημερολόγιό του αλλά δεν παραβρέθηκε στο πάρτυ της παρουσίασής του. Τότε ο Τρύφωνας είχε δηλώσει ότι ήταν η πιο “περίεργη απ’ όλες”

“Βρε Τρύφωνα μου, με έχεις βγάλει άβαφτη. Βλέπω τις άλλες, έχουν μακιγιάζ και εμένα με έχεις βγάλει άβαφτη” του είχε πει η παρουσιάστρια όταν την πήρε να την ρωτήσει γιατί δεν ανέβασε στο instagram της κάποιες από τις φωτογραφίες. Στο happy day είχε τοποθετηθεί και ο Δημήτρης Παπανώτας αποκαλώντας τον Τρύφωνα “μπαρμπέρη”

Χθες ο Τρύφωνας ρωτήθηκε για το θέμα από τον Θέμο και τη Δούκισσα κι εκείνος απάντησε πως με την Ελένη Τσολάκη δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά πειράχτηκε από το χαρακτηρισμό του Δημήτρη Παπανώτα… “Με την κυρία Τσολάκη δεν έχω τίποτα! Απλά στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήρθε στο πάρτι. Δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν μου άρεσε ο διπλανός της”είπε ο Τρύφωνας -Ο Παπανώτας; “Ναι! Δεν θέλω να λέω αυτό το όνομα! Με αποκάλεσε μπαρμπέρη! Μετά από τόσα χρόνια καριέρας, όλες αυτές που έχω χτενίσει, δεν μπορεί να με αποκαλεί μπαρμπέρη!” είπε ο Τρύφωνας


Με την Μαριάννα Καλλέργη στα πλατό της εκπομπής

Read More

And More