Τρύφωνας Σαμαράς – Σάσα Μπάστα Ξεσπά ο δημιουργός του τραγουδιού: “Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να προσβάλει τον Τρύφωνα και τη Σάσα”

Στο επίκεντρο της κριτικής δημοσιογράφων και παρουσιαστών βρέθηκε το τραγούδι του Τρύφωνα Σαμαρά και της Σάσας Μπάστα. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι το τραγούδι είναι trash. Ο δημιουργός του Μάριος Χαπέρης ξέσπασε μέσα από το προφίλ του στο facebook με ένα μακροσκελές κείμενο λέγοντας πως ήταν ο στόχος του να σχολιαστεί το τραγούδια αλλά πως δεν θα επιτρέψει σε κανένα να προσβάλει τον Τρύφωνα και τη Σάσα!

Διάβασε όσα έγραψε:

“Κάθομαι και παρακολουθώ εδώ και 1 βδομάδα δημοσιογράφους, άτομα σε πάνελ εκπομπών και γενικά άτομα του χώρου, να σχολιάζουν το τραγούδι και την συνεργασία του Τρύφωνα Σαμαρά με τη Σάσα. Ένα τραγούδι και μια παραγωγή καθαρά δικιά μου. Καταρχάς να αναφέρω πως αυτός ήταν και ο σκοπός μου μέσα απο αυτή την συνεργασία. Το να σχολιαστεί. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Άρα ο πρώτος στόχος ήδη επιτεύχθηκε. Δεύτερο, η κριτική απο την στιγμή που εκτίθεσε είναι αποδεχτή. Και τα αρνητικά και τα θετικά. Η προσβολή όμως όχι. Αν πιστεύουν κάποιοι που κάθονται σε μια καρεκλίτσα σε ένα πάνελ (σήμερα είστε αύριο δεν είστε) ότι ο Τρύφωνας και η Σάσα δεν ήτανε και δεν είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το αποτέλεσμα και τον ντόρο που θα γινότανε τότε γελιέστε. Το κάθε τραγούδι μπορεί να υποστηριχθεί απο τον ανάλογο καλλιτέχνη. Εμείς κάναμε κάτι όχι για να το ακούσουν οι έντεχνοι, ούτε για τους κουλτουριάρηδες, ούτε για τους δήθεν. Κάτι στοχευμένο για την νεολαία. Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν με άλλους καλλιτέχνες που στην τελική τα τραγουδάγανε και τα χορεύανε πρώτοι και καλύτεροι αυτοί που τα κατακρίνανε. Δεν θα δώσω παραδείγματα αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν τα γνωρίζουν. Και τραγούδια με 10 και 15 εκκατομύρια στο διαδύκτιο, που τα ραδιόφωνα ΔΕΝ τα στήριξαν, μόνο οι Djs και τα μαγαζια τα οποία κάποιοι πάλι τα λέγανε ”trash”, ε συγνώμη ρε φίλε αλλά ο γιος σου, η κόρη σου και η γυναίκα σου που τα ακούνε και τα γουστάρουνε τι είναι;;; Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα γίνει ύμονος ή θα το χορέψουνε όλοι. Το κάναμε όμως με διάθεση, αγάπη και με στόχο να ακουστεί εκεί που θέλουμε να ακουστεί. Οι υπόλοιποι που γουστάρετε ποιότητα και καλό τραγούδι μπορείτε να πάτε στην Χαρούλα, στην Τσαλιγοπούλου που είμαι και fun και σε όλους αυτούς. Απο Τρύφωνα που ο άνθρωπος είναι ”κομμωτής” για όσους το ξεχνάνε αλλά τολμάει να δοκιμάζει νέα πράγματα και Σάσα που τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να κάνουμε τουλάχιστο 3 τραγούδια της να τραγουδήσουν οι πλείστοι (εχτός και αν τα παρακολουθούνε φαντάσματα και ο κόσμος έξω στα μαγαζιά είναι εξωγήινοι) τι περιμένατε να κυκλοφορήσουμε; Τον ”Σουλτάνο της βαβυλώνας”;; Τον έχει πει ο Λαυρέντης και ακόμη το τραγουδάμε. Γιαυτό κάναμε τον δικό μας ”σουλτάνο” γιαυτούς που γουστάρουν. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να ακούνε τα πιο ψαγμένα και να θυμούνται τα χρέοι και τα προβλήματα τους. Εμείς τα ”δυο” λεπτά που διαρκεί το τραγούδι λέμε να ξεχαστούμε. Αυτά απο μένα…Και επαναλαμβάνω. Οι κρητικές εννοείτε πως είναι αποδεχτές σε αυτή την δουλειά. Οχι όμως οι προσβολές. Και εγώ προσωπικά επειδή έμεινα αμέτοχος μέχρι τώρα, δεν θα επιτρέψω σε κάνενα απο τώρα να προσβάλει ούτε τον Τρύφωνα ούτε τη Σάσα. Με αγάπη Ε…Καλή βδομάδα να έχουμε”!

Read More

And More