Τρύφωνας Σαμαράς: Τον κατηγορούν ότι λέει ψέματα για τον κορονοϊό! Δες στο ΤLIFE το επίσημο αποτέλεσμα της εξέτασής του (pics)

Στο σπίτι του αναρρώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό. Ο αγαπημένος haistylist που φέτος βλέπουμε και στο “Style me up” αλλά και στο “Just the 2 of us” έκανε χθες 29 Οκτωβρίου το τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετικό, όπως σου έγραψε πρώτο το TLIFE.

Ο Τρύφωνας πριν δυο μέρες ένιωθε κουρασμένος και είχε δέκατα κάτι που τον έκανε να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Παρά το γεγονός ότι είχε κάνει ξανά τεστ πριν λίγες μέρες  – αφού ο Νίκος Κοκλώνης κάνει σχεδόν καθημερινά τεστ σε όλους τους συνεργάτες του – και βγήκε αρνητικό, έκανε ξανά. Χθες λοιπόν το τεστ βγήκε θετικό και ο Τρύφωνας το ανακοίνωσε μέσα από τα stories του στο instagram.

Από χθες όμως ο γνωστός hair stylist δέχεται πολλά αρνητικά μηνύματα αμφισβήτησης, τα οποία τον κατηγορούν ότι λέει ψέματα ότι έχει κορονοϊό, κάτι που τον στεναχώρησε πολύ.

Τα μηνύματα ήταν όπως αυτό που είδαμε στα σχόλια του στο instagram

Το TLIFE, βρήκε το αποτέλεσμα της εξέτασης του Τρύφωνα το οποίο φυσικά είναι θετικό και αποδεικνύει ότι λέει την αλήθεια

Read More

And More