Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Eκτός από ζευγάρι, στενοί συνεργάτες! Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας τους

Μαζί στη ζωή, μαζί και στα κινηματογραφικά πλατό… και όχι μόνο! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι πραγματικά αχώριστοι καθώς όχι μόνο βρίσκονται σε μια πολύ ευτυχισμένη σχέση τον τελευταίο χρόνο, αλλά αποφάσισαν να συνεργαστούν και στον κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα συμμετάσχει στην θεατρική υπερπαραγωγή «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση, αλλά επίσης ήδη από τις αρχές Ιουνίου κάνουν καθημερινά γυρίσματα για τη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί!

Η ταινία «Για Πάντα» θα είναι μια ερωτική ιστορία με ανατρεπτικό φινάλε, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα υποδυθούν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, κάτι το οποίο δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο, αφού στην πραγματική ζωή οι δύο ηθοποιοί βιώνουν έναν θυελλώδη έρωτα!

“Η Κατερίνα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Στρατιώτης, πειθαρχημένη και δουλεύει πολύ και πολύ καλά. Είναι ηθοποιός που την αφορά πολύ το θέατρο. Θέλει να μαθαίνει πράγματα. Επίσης, θέλω να έχουμε και χρόνο μαζί, γιατί λόγω διαφορετικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων δεν είναι εύκολο να βρεθούμε. Και φυσικά ήταν τιμητική η πρόταση από την Μιμή Ντενίση. Δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα σε έναν τόσο ευφυή και δημιουργικό άνθρωπο… Η ασφάλεια, το δημιουργικό περιβάλλον και η παρουσία της σχέσης μου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσω έναν πολύ όμορφο επόμενο θεατρικό χειμώνα”, είχε δηλώσει ο γοητευτικός ηθοποιός όσον αφορά τη συνεργασία με την σύντροφό του.

Μπορεί τα γυρίσματα να είναι καθημερινά και κουραστικά, ωστόσο οι δυο τους απολαμβάνουν στο έπακρο να εργάζονται μαζί. Άλλωστε και η Κατερίνα και ο Γιάννης αποτελούν πρωτίστως επαγγελματίες και ο κοινός τους στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο γοητευτικός ηθοποιός μάλιστα είναι και παραγωγός της ταινίας, οπότε το άγχος του να βγει η ταινία τέλεια είναι ακόμη μεγαλύτερο. Ο ίδιος όμως έχει εμπιστοσύνη τόσο στην ομάδα του όσο και στην αγαπημένη του για να γυρίσουν την ταινία που φαντάζονται και επιθυμούν!

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Σίγουρα μια συνεργασία… που θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

Read More

And More