Τσιμτσιλή – Φραγκάκη: Θα γίνουν κουμπάρες! Δες το προσκλητήριο της βάφτισης στο TLIFE

Τον μικρό τους πρίγκιπα ετοιμάζονται να βαφτίσουν την Κυριακή η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου. Νονά του μωρού θα είναι η καλή φίλη της Μαρίας, Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το TLIFE επικοινώνησε με τις δυο φίλες που μίλησαν για τη βάφτιση του μικρού.

Το ζευγάρι θα βαφτίσει το μωράκι του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο κτήμα Νικολέλη στον Άγιο Στέφανο την Κυριακή στις 12 και μισή το μεσημέρι. Και το όνομα αυτού θα είναι: Νικόλας!

“Έχουμε σχεδόν τελειώσει με τις προετοιμασίας της βάφτισης. Είχε λίγο τρέξιμο, αλλά βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τώρα είμαι πιο ήρεμη. Με τον Νίκο περιμένουμε τη βάφτιση του μικρού.”, ανέφερε η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη στο TLIFE.

Ενθουσιασμένη είναι όμως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δυο βδομάδες μετά το γάμο της θα γίνει και πνευματική μητέρα. “Με την Μαρία είμαστε φίλες πολλά χρόνια. Είχαμε ξεκινήσει μαζί στη δημοσιογραφία και είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνουμε κουμπάρες”, είπε και πρόσθεσε: “Περιμένω με ανυπομονησία την Κυριακή. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνω νονά και χαίρομαι πολύ. Όσο για τον μικρό, τι να πω; Έχει την πιο όμορφη φατσούλα που έχω δει και είναι γλύκας”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σταματίνα και η Μαρία γνωρίζονται πολλά χρόνια και θεωρούν πως η κουμπαριά θα σφραγίσει τη φιλία τους.


H Μαρία Φραγκάκη με τον σύζυγό της Νίκο Μάρκογλου

Δες στο TLIFE φωτογραφίες από το προσκλητήριο της βάφτισης:

Δες φωτογραφίες από το Κτήμα Νικολέλη στον Άγιο Στέφανο που θα γίνει η βάφτιση:

Να τους ζήσει!

Read More

And More