Τσιμτσιλή - Λόη: Ξαφνικά κολλητές; Τι δήλωσε η Σταματίνα στο TLIFE!

Τσιμτσιλή – Λόη: Ξαφνικά κολλητές; Τι δήλωσε η Σταματίνα στο TLIFE! | tlife.gr

Βάσια – Σταματίνα: Round 2

Και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι έχουμε τουλάχιστον μια ίντριγκα για να ασχολούμαστε, να περάσουμε και αυτό το καλοκαίρι, οι δύο παρουσιάστριες από το κανάλι του Περιστερίου έρχονται να μας ανατρέψουν το σκηνικό!

Η Βάσια Λόη (κυρία Μαδιά πλέον) βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Παπαδόπουλου και προς μεγάλη της έκπληξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρισκόταν ήδη στο χώρο! Η σύγκρουση παρά τους ριψοκίνδυνους ελιγμούς και των δύο ήταν αναπόφεκτη!

Βεβαίως, κράτησαν τα προσχήματα και δεν άφησαν να φανεί ούτε η μύτη από το παγόβουνο που χαρακτηρίζει τη σχέση τους. Τα λόγια που αντάλλαξαν (τυπικά και χωρίς ουσία) δεν ξεπέρασαν τις φράσεις που μαθαίνει ένας αμερικανός τουρίστας στην Ελλάδα: «Τι κάνεις; Καλά! Ευχαριστώ».

Οι δύο κατά τα άλλα λαλίστατες παρουσιάστριες ανέχτηκαν με πολύ κομψό τρόπο η μία την άλλη και χαμογέλασαν στο φακό σαν να είχαν πάει σε συνάντηση παλαιών συμμαθητριών! Άλλωστε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού γιατί το πρόγραμμα του Alter τις χωράει και τις δύο! Η Βάσια θα συνεχίσει του χρόνου την καθημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά ενώ η Σταματίνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις του «TV Weekend». Όπως φαίνεται το σενάριο του ερχόμενου τηλεοπτικού χειμώνα έχει αρκετό χώρο για δύο πρωταγωνίστριες και δεν υπάρχει λόγος για έχθρες και διαφωνίες. Η μήπως υπάρχει;

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Σταματίνα πριν από λίγα λεπτά και μιλήσαμε μαζί της ενώ εκείνη βρισκόταν στο γραφείο της στο Περιστέρι και προετοίμαζε τη σημερινή της εκπομπή. Ιδιαίτερη ευδιάθετη και ευγενική μας απάντησε ότι δεν θέλει να πυροδοτεί συζητήσεις και σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα. Μάλλον έχει αρχίσει να κουράζει το θέμα «Υπάρχει ή δεν υπάρχει ίντριγκα;»

READ more