Turkish Airlines: 3 βραβεία στα Tourism Awards 2017 & Greek Hospitality Awards 2017

Η Turkish Airlines διακρίθηκε στον θεσμό των Tourism Awards 2017 κατακτώντας για 2η συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Νέοι Προορισμοί – Βελτίωση προσβασιμότητας – Αύξηση εισερχόμενου τουρισμού».

Η προσθήκη 12 νέων προορισμών το 2016 αλλά και η αύξηση της επιβατικής κίνησης που εισέφεραν αυτές στην Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα ένα βραβείο για τον οργανισμό. Το ευρύ δίκτυο της εταιρείας, επιτρέπει σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα, να κάνουν χρήση των επιλογών που προσφέρει η Turkish Airlines, μέσω των καθημερινών πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το αναπτυσσόμενο δίκτυο της Turkish Airlines το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 295 προορισμούς σε 120 χώρες του κόσμου, συμβάλλει έτσι ώστε κάθε χρόνο περισσότεροι ταξιδιώτες να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν από και προς την Ελλάδα.
Η εταιρεία απέσπασε και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Storytelling Excellence» για την ιστορία που δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε σχετικά με το ποσοστό των Ελλήνων πιλότων που εργάζονται στην Turkish Airlines, οι οποίοι αποτελούν αξιοσημείωτο ποσοστό των ξένων πιλότων στην εταιρεία.
Ο παγκόσμιος αερομεταφορέας είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των Ελλήνων πιλότων, οι οποίοι γενικά ενδιαφέρονται να παραμείνουν στο εργατικό δυναμικό της Turkish Airlines, μία από τις πιο κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, η οποία ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, λόγω της συνεχής ανάπτυξης της Turkish Airlines, προσφέρει συνεχώς σημαντικές ευκαιρίες για τη σταδιοδρομία των πιλότων και παράλληλα δημιουργεί συνθήκες έτσι ώστε να νιώθουν οικεία σαν στο σπίτι τους.
Οι βραβεύσεις για την Turkish Airlines δεν σταματούν καθώς στην 3η χρονιά διοργάνωσης των Greek Hospitality Awards 2017 απέσπασε την τιμητική διάκριση “Most Hospitable Airline”, η οποία αποδόθηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά στον Ph.D. Ziya Taskent Turkish Airlines Sales President.

Read More

And More