Τυφώνας Μενεγάκη: Αυτούς δεν θα… παρασύρει από Οκτώβρη!

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και με την “Ελένη” της, μιας και ως γνωστόν η καθημερινή εκπομπή του Alpha πριν βγει ξανά και πάλι στον αέρα, θα έχει υποστεί ένα γενναίο λίφτινγκ!

Βλέπεις, λατρεμένη ο φετινός πανολεθρίαμβος της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, έκανε την Απόλυτη να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να αποφασίσει να περάσει στην τηλε-αντεπίθεση, αφού πρώτα βεβαίως-βεβαίως έχει αλλάξει τα… πάντα-όλα στην εκπομπή της.

Μία εκπομπή στην οποία η αλήθεια είναι, πως ήταν απαραίτητες οι αλλαγές ή μάλλον για να ακριβολογώ, έμοιαζαν σαν το… φιλί της ζωής! Μόνο αν άλλαζαν πράγματα, πρόσωπα, ενότητες, τηλεοπτικές νοοτροπίες που είχαν μπει στον… αυτόματο θα μπορούσε να υπάρξει από τον Οκτώβρη μια επί της ουσίας αλλαγή. Μία αλλαγή που να αποτυπωθεί και σε ότι έχει να κάνει και με την τηλεθέαση. Και αυτό η Ελένη το ήξερε και γι ΄αυτό και το αποφάσισε… Η Ελένη είναι survivor και γνωρίζει πως να γλιτώνει από τις κακοτοπιές και ποιά είναι ακριβώς τα… σλάλομ τηλεοπτικής επιβίωσης που πρέπει να επιχειρήσει.

Αποτέλεσμα; Ο… τυφώνας Μενεγάκη φύσηξε για τα καλά και παρέσυρε πολλούς στο πέρασμά του. Ποιοί για την ώρα φαίνεται να είναι προστατευμένοι και να συνεχίζουν δίπλα της κανονικά; Η Ελένη Γελλαλή η αρχισυντάκτριά της, φυσικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που είναι πραγματικά θεμελιώδης και σημαντική η παρουσία του στην εκπομπή, ο νέος και ωραίος μάγειρας Γιώργος Τσούλης που τρέλανε πέρσι και την Ελένη και τις τηλεθεάτριες, αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Read More

And More