Τζ. Γκιλενχαλ : Αποφάσισε να πάρει μέρος σε σκληρό ριάλιτι !

Ηρθε η ώρα για τον σταρ του Χόλιγουντ Τζέικ Γκίλενχαλ να αποδείξει και στην πράξη ότι είναι σκληρό καρύδι όπως έχει παρουσιαστεί σε τόσους σκληροτράχηλους ρόλους στην καριέρα του και ότι είναι περιπετειώδης τύπος. Ο γόης του Χόλιγουντ θα εμφανιστεί στη δημοφιλή σειρά ντοκιμαντέρ του Ντισκάβερι Τσάνελ “Man vs. Wild” (προβάλλεται και στη χώρα μας από τον Σκάι) και θα αφήσει την ασφάλεια των πλατό με τους κασκαντέρ και τα ειδικά εφέ (CGI) για να βρεθεί με λιγοστά εφόδια αντιμέτωπος με τη Φύση.

Η εν λόγω σειρά ντοκιμαντέρ είναι παρόμοια με το ριάλιτι “Σαρβάιβορ”, με τη διαφορά ότι δεν είναι παιχνίδι, δεν υπάρχουν συμπαίχτες, και κάθε φορά ο παρουσιαστής επισκέπτεται τις πιο άγριες τοποθεσίες του πλανήτη και επιχειρεί με ό,τι εφόδια του παρέχονται από το περιβάλλον να επιβιώσει και να βρει τον δρόμο επιστροφής στον πολιτισμό.

Στις 11 Ιουλίου θα προβληθεί το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Οσκαρ ηθοποιό, ο οποίος θα βρεθεί πλάι στον βασικό παρουσιαστή Μπέαρ Γκριλς και θα πρέπει να επιβιώσουν στα αφιλόξενα και άγρια βουνά της Ισλανδίας, όπου επικρατούν πολικές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα εκρήξεις ηφαιστείων.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More