Τζ. Καλημέρης: Η Μπεκατώρου πρέπει να γίνει χρήμα τώρα που έχει προσωρινή επιτυχία!

Τζ. Καλημέρης: Η Μπεκατώρου πρέπει να γίνει χρήμα τώρα που έχει προσωρινή επιτυχία! | tlife.gr

Ο Τζώνυ Καλημέρης σήμερα ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε και για το φαινόμενο Μπεκατώρου αλλά και για την απόρριψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη!

Για την παρουσιάστρια του Τηλεάστυ είπε: «Η Μπεκατώρου θέλει μεγάλη προσοχή στο πώς θα διαχειριστεί την επιτυχία της. Σε δέκα ημέρες τα φώτα που είναι επάνω της θα σβήσουν. Εάν το έβλεπα ξερά επαγγελματικά, θα έβαζα τη Μπεκατώρου στο “Master Chef junior”. To »Μπεκατώρου» τώρα που είναι hot πρέπει να το κάνεις λεφτά. Την προσωρινή επιτυχία πάντα πρέπει να την κάνεις λεφτά».

Όσο για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη είπε: “Ήταν φάουλ της ΕΡΤ που ειδοποίησε ότι δεν θα είναι ο Θεοχάρης στη Eurovision, χωρίς μια σοβαρή δικαιολογία. Θεωρώ ότι ο Θεοχάρης είναι άφθαρτος. Το μπαγκάζι που κουβαλούσε ήταν ο Ηλίας, που τον φοβάσαι και λίγο αν είσαι ΕΡΤ. Ήταν φάουλ οι δηλώσεις του. Διαφωνώ κάθετα με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι λάθος η ΕΡΤ με τον Θεοχάρη. Η ΕΡΤ λειτουργούσε σαν να ντρέπεται για την Eurovision. Παρακάλαγε το κεντρικό δελτίο για να παίξει τον τελικό πέντε λεπτά”

READ more