Τζ. Μελιτά: Η δικηγόρος που την κέρδισε η τηλεόραση και που τη γνωρίσαμε από το ΣΚΑΪ, συστήνεται στο TLIFE!

Η Τζένη Μελιτά, το ξανθό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την “Συντέλεια” του ΣΚΑΪ φαίνεται πως είναι αποφασισμένο να συνεχίσει να ομορφαίνει τους δέκτες μας με το χαμόγελό της και να μας κάνει να χαμογελάμε με το χιούμορ της! Φρέσκια, δροσερή κι ετοιμόλογη συστήνεται στο TLIFE καθώς βρίσκεται σε γρήγορους ρυθμούς με την παρουσίαση του Red Bull Bedroom Jam!

Αρχικά πες μας δυο λόγια για σένα… Πώς ξεκίνησε το ταξίδι της παρουσίασης;
Θα σας πω ό,τι ακριβώς, ξέρω για την υπόθεση. Το κορίτσι αυτό το γνώρισα πριν μερικά χρόνια ως ασκούμενη δικηγόρο. Φαινόταν ήσυχο και μετρημένο. Τώρα, πώς έμπλεξε με την τηλεόραση και ξαφνικά μου παριστάνει την παρουσιάστρια, δεν ξέρω. Πάντως, παλιότερα είχα μάθει ότι δούλευε ως δημοσιογράφος σε πολιτιστικά ένθετα της Ελευθεροτυπίας και μετά στο αντρικό περιοδικό «Max». Άκουσα, όμως, από μία ξαδέρφη μου ότι όταν έμαθε ότι έψαχναν μια ξανθιά για την «Συντέλεια» στον Σκάι, εκείνη έτρεξε πρώτη. Σας το λέω, αυτή δεν είναι φυσική ξανθιά. Τα βάφει, να με θυμηθείτε.



Ήταν ένα από τα όνειρά σου;

Η αλήθεια είναι, μάλλον, όχι. Αλλά στην πορεία έγινε! Πιο πολύ για μπαλαρίνα με προόριζα. Αν έκανα καλύτερα plié, μπορεί να είχε σωθεί η ελληνική τηλεόραση από εμένα.

Σε γνωρίσαμε μέσα από τη Συντέλεια του Σκάι… Δύο λόγια γι’ αυτή τη συνεργασία και τι γεύση σου άφησε;
Άμα πω το κλισέ «περνάγαμε καλά και αυτό έβγαινε προς τα έξω» θα με πιστέψει κανείς; Όχι; Κακό του κεφαλιού σας. Γιατί πέρα από τη σκληρή δουλειά όλων μας, δεν θυμάμαι μέρα που να μην γελάσαμε μέχρι δακρύων στο γύρισμα.

Αυτή τη στιγμή παρουσιάζεις ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά projects τo Red Bull Bedroom Jam . Πες μας τι είναι ακριβώς, σε ποια φάση βρίσκεται και πώς το βρίσκεις εσύ;
Το Red Bull Bedroom Jam είναι το ιδανικότερο project που θα μπορούσα να αναλάβω μετά τη «Συντέλεια», γιατί συνδυάζει πολλή μουσική, πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, πολλά ενδιαφέροντα ταξίδια και όλα αυτά με σκοπό να δώσει φτερά στις ελληνικές μπάντες, ώστε να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό. Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι της ηλικίας μου; Όταν μου έγινε η πρόταση, είπα το πιο γρήγορο «ναι» της ζωής μου.

Το project «Red Bull Bedroom Jam», έχοντας ήδη κάνει ένα μουσικό κύκλο σε πολλές χώρες του κόσμου, ήρθε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στην πρώτη φάση, συγκροτήματα ή solo καλλιτέχνες καλούνταν να ανεβάσουν το video τους στην πλατφόρμα του www.redbullbedroomjam.gr . Σου ορκίζομαι αν είχα καλή φωνή, θα δήλωνα και ‘γω συμμετοχή!. Τα πέντε συγκροτήματα, λοιπόν, που αναδείχθηκαν με τη βοήθεια των fans τους, μας υποδέχτηκαν για ένα τζαμάρισμα στις κρεβατοκάμαρες τους, εξού και Bedroom Jam.

Τώρα, πια, βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, κατά την οποία η κριτική επιτροπή θα επιλέξει ποιοι τρεις θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο φετινό Ejekt Festival (ναι, ναι στο ίδιο φεστιβάλ με τους Pet Shop Boys!). Ενώ, στην τρίτη και τελική φάση ο εκλεκτός κοινού και κριτών θα κυκλοφορήσει το δικό του και θα γυρίσει ένα επαγγελματικό -. Μην με πιέζετε κυρία Τσιλοχρήστου, δεν μπορώ να σας πω ποιος θα κερδίσει. Δεν έχω ιδέα! (γέλια)

Βλέπεις τηλεόραση; Ξεχωρίζεις κάτι;
Να πω την αλήθεια, κάθε χρόνο μόλις ανοίγει λίγο ο καιρός μου συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι. Δεν το έχω κοιτάξει ακόμη. Για ανεξήγητους λόγους κλείνει αυτόματα η τηλεόραση στο σπίτι μου, εξαφανίζεται για μέρες το τηλεκοντρόλ και ως δια μαγείας παίζει μόνο ραδιόφωνο.

Εσύ ετοιμάζεις κάτι μετά το τέλος του Bedroom Jam ;
Χαίρομαι που με ρώτησες, γιατί θα ήθελα να κάνω μία δημόσια καταγγελία. Επειδή δεν μου προτάθηκε, ενώ περίμενα καρτερικά, να συμμετάσχω στο Season 3 του Game of Thrones, εκνευρίστηκα και αποφάσισα να κινηθώ μόνη μου. Το λοιπόν, κάτι ετοιμάζω και σας δίνω ραντεβού από τώρα για τον Οκτώβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Φάε τη σκόνη μου HBO!

Ονειρεύεσαι κάτι συγκεκριμένο στον τομέα των Media;
Επειδή ακόμη «μπουσουλάω» στα media, ονειρεύομαι απλά κάποια στιγμή να καταφέρω να σταθώ όρθια και να περπατήσω με σταθερά βήματα, ίσια πλάτη και ψηλά το πηγούνι, όπως στο μπαλέτο!

Read More

And More