Τζαν Γιαμάν: Ο κούκλος πρωταγωνιστής του “Φτερωτού θεού” έρχεται στην Ελλάδα!

Έχει καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να κερδίσει τις καρδιές των Ελληνίδων αλλά και της Ευρώπης αφού η σειρά “Φτερωτός Θεός” παίζεται σε πολλές χώρες! Ο Τζαν Γιαμάν με τα εκφραστικά μάτια και το μυώδες κορμί κατάφερε να πάρει τον τίτλο του

Ο κούκλος Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν λοιπόν έρχεται όπως πρώτο σε ενημέρωσε το TLIFE, στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του ΣΚΑΪ και θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στις 24 Σεπτεμβρίου!

Ο Can Yaman, είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Τουρκία και όχι μόνο. Την άποψη αυτή δεν έχουν μόνο οι 4,5 εκατομμύρια ακόλουθοί του στο Instagram, αλλά και η τουρκική έκδοση του περιοδικού GQ, που τον Φεβρουάριο του 2019 τον ανακήρυξε Άνδρα της Χρονιάς. Την εντυπωσιακή του εμφάνιση την οφείλει όχι μόνο στις καλές συνήθειες άσκησης και διατροφής, αλλά και στα γονίδιά του τα οποία προέρχονται από όλες τις γωνιές των Βαλκανίων.

Το καλοκαίρι που βρέθηκε στην Νάπολη, προκάλεσε “παροξυσμό” στις εκατοντάδες θαυμάστριές του που έσπευσαν κάτω από το ξενοδοχείο του να τον συναντήσουν και να βγάλουν μια selfie μαζί του!

Read More

And More