Τζαν Γιαμάν: Χαμός με τον κούκλο “φτερωτό θεό” στο πάρτι προς τιμήν του! Φωτογραφίες

Ο “Φτερωτός Θεός” του ΣΚΑΪ, ο κούκλος και βραβευμένος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή το απόγευμα και η αλήθεια είναι ότι έχει δεχθεί θερμή υποδοχή από τους Έλληνες και κυρίως τις … Ελληνίδες κάθε ηλικίας που έσπευσαν στο αεροδρόμιο, στο ξενοχοδείο του αλλά και χθες στο κοκτέιλ πάρτι που παρέθεσε προς τιμήν του χθες το βράδυ ο ΣΚΑΪ με καλεσμένους δημοσιογράφους αλλά και θαυμαστές του Τούρκου ηθοποιού!

Χθες ο Τζαν έφθασε στο Διόνυσο Ζόναρς απέναντι από την Ακρόπολη μαζί με τον μάνατζερ του φορώντας λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μποτάκια και φυσικά τα ιδιαίτερα κοσμήματα που φοράει και στην δημοφική σειρά “Φτερωτός Θεός” που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ο Can Yaman, σήμερα εμφανιστεί  στο Νίκο Μουτσινά και στο Καλό μεσημεράκι ενώ  χθες έδωσε συνέντευξη και στην Ελάνη Τσολάκη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Τζαν χθες δέχθηκε “επίθεση” αγάπης από τις θαυμάστριες, ήταν χαμογελαστός και πολύ υπομονετικός ενώ έβγαλε δεκάδες selfies, υπέγραψε αυτόγραφα και όπως θα δεις δέχτηκε ακόμα και χάδια!

Δες φωτογραφίες

O Τζαν με τον μάνατζερ του Cuneyt Sayil

 

Με την πρωταθλήτρια του τέννις, Μαρία Σάκκαρη

Χάδια… αυτόγραφα και δεκάδες selfies!

H δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη με διευθύντρια επικοινωνίας του ΣΚΑΪ Αμαλία Κυπαρίσση

 

Read More

And More