Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια και Γιώργο Λιάγκα: «Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η Τζεφ Μοντάνα στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Αλέξη Κούγια με τον Γιώργο Λιάγκα με τους οποίους έχει έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση και πολλές φορές έχει εκφράσει την αντίθεσή της στις αντιλήψεις τους. Όπως λέει η Τζεφ Μοντάνα, και οι δυο άντρες είναι πολύ έξυπνοι και συμπαθητικοί ωστόσο στο πλαίσιο που λειτουργούν καλούνται να παίξουν κάποιους ρόλους και να εκφράσουν απόψεις και αντιλήψεις που είναι για τα σκουπίδια.

«Τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αλέξη Κούγια τους συμπαθώ. Εγώ που τους έχω γνωρίσει, έχω γνωρίσει συμπαθέστατους, έξυπνους και ικανούς ανθρώπους, Βέβαια, στο πλαίσιο αυτό που λειτουργούν και έχουν έναν ρόλο, έχουν ένα κείμενο. Αυτό το κείμενο έχει πεποιθήσεις και απόψεις οι οποίες είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την ηθική μου και τους κώδικες ελευθερίας. Κάποιες απόψεις είναι για τα σκουπίδια. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σκληρός και επιθετικός μαζί μου. Ήταν αμήχανο. Δεν οφείλω να πω ψέματα στον κόσμο. Καταλαβαίνω γιατί το κάνει και από που προέρχεται.

Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να αρέσει σε όλους. Ο Κούγιας που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν είναι παρά μόνο μια περσόνα που κατασκεύασε ο ίδιος και γνωρίζει πολύ καλά την επικοινωνία. Εγώ έπρεπε να αναμετρηθώ με έναν άνθρωπο που είναι μετρ στην επικοινωνία που πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο του πόσο καλά έχει ακονίσει το εργαλείο αυτό. Την επιλογή του να κάνεις ρατσιστικά σχόλια και να πληγώνεις άλλους ανθρώπους τη θεωρώ απλά χυδαία»

Read More

And More