Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE για Αλέξη Κούγια: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να στρέφει το θέμα σε εμένα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη με την 1η Απριλίου να έχει οριστεί ως νέα δικάσιμος.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν από την πλευρά των καταγγελλόντων νέα στοιχεία με 44 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου οι οποίες ανασύρθηκαν από το κινητό τηλέφωνο του Δημήτρη Λιγνάδη. Σε κάποιες μάλιστα από τις φωτογραφίες αυτές, εκτός από ανήλικα αγόρια πρωταγωνιστής φαίνεται να είναι και ο ίδιος ο καταγγελλόμενος.

Τα στοιχεία αυτά κλήθηκε να σχολιάσει την Κυριακή 20 Μαρτίου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Στις δηλώσεις του όμως, ο Αλέξης Κούγιας έστρεψε το θέμα για ακόμη μια φορά στην Τζεφ Μοντάνα, δημοσιοποιώντας το πατρώνυμό της (μια μέρα πριν είχε δημοσιοποιήσει τη διεύθυνση κατοικίας της). Παράλληλα, άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της Τζέφ Μοντάνα με τον Αλί που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό και υποστήριξε πως το μοντέλο δεν είναι μάρτυρας καταγγελίας αλλά βρίσκεται αυτοβούλως στο δικαστήριο χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Τζεφ Μοντάνα η οποία για ακόμη μια φορά τόνισε πως δεν είναι εκείνη το θέμα και δεν πρέπει να χάνουμε την ουσία της υπόθεσης. Ωστόσο, θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, η Τζεφ Μοντάνα μας αποκάλυψε την αίσθηση που αποκόμησε από την προσωπική συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Κούγια, και ξεκαθάρισε αν είναι ή όχι τελικά μάρτυρας καταγγελίας.

«Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τα προσωπικά μου στοιχεία στη δημοσιότητα. Αυτή τη στιγμή όλη η Ελλάδα ξέρει που μένω. Αυτό, όπως και όλοι οι χαρακτηρισμοί του όπως «αλλαξ@@@@ης», «ξεκ@@@@@η» «ανώμαλος» και καρικατούρα σαφώς με προσβάλλουν και με θίγουν γι΄αυτό και του έχω στείλει εξώδικο το οποίο παρουσιάστηκε και μέσα στη δικαστική αίθουσα. Καταλαβαίνω ότι θέλει να υπερασπιστεί τον πελάτη του αλλά σε όλα υπάρχει και ένα όριο. Το να δημοσιοποιεί τα δικά μου προσωπικά στοιχεία, σε όλο το Πανελλήνιο δεν εξυπηρετεί την υπερασπιστική του γραμμή.Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να στρέφει και να επικεντρώνει το θέμα σε μένα. Με χρησιμοποεί, γιατί εγώ είμαι ο εύκολος στόχος, προκειμένου να πέσουμε στην παγίδα αποπροσανατολισμού του» τονίζει η Τζεφ Μοντάνα.

Για την προσωπική συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Κούγια

Η συνομιλία τους, μας λέει η Τζεφ, ήταν σε ανθρώπινο επίπεδο και η αίσθηση που αποκόμισε είναι πως ο Αλέξης Κούγιας μοιάζει να έχει αντιληφθεί πλέον την αληθινή διάσταση των πραγμάτων.

«Την Παρασκευή διαβάστηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα απο την Πρόεδρο ολόκληρο το εξώδικο που του έχω στείλει. Νομίζω εκεί ήταν που ο Αλέξης Κούγιας κατάλαβε ότι ο κόσμος προχωράει και ζουμε στο 2022 όπου οι υπερασπιστικές γραμμές αναχρονιστικών αντιλήψεων δεν έχουν πλέον καμία δύναμη. Στη συζήτηση που είχα μαζί του, η οποία έγινε σε πολύ ανθρώπινο επίπεδο, μου είπε με ύφος απελπισίας, “Tι να κάνω ρε Τζεφ που είμαι συντηρητικός και δεν μπορώ να αλλάξω; Δε μπορώ”.

Θα σου πω όμως πως ο Κούγιας γνωρίζει πολύ καλά τον πελάτη του. Εμένα, αυτό που μου έδωσε να καταλάβω είναι πως γνωρίζει πολύ καλά την ενοχή του πελάτη του. Μπορεί λοιπόν, να έχει δώσει μαζί του τα χέρια αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κρατήσει τον λόγο του και θα τον αθωώσει. Ίσως όλες αυτές οι τακτικές που χρησιμοποιεί όλο αυτό το διάστημα να είναι και μια έμμεση προσπάθεια για να πετύχει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που του έχει υποσχεθεί».

Τελικά είναι ή όχι μάρτυρας καταγγελίας η Τζεφ Μοντανα;

«Έχω τεθεί στη διάθεση της Εισαγγελέως. Ανά πάσα στιγμή, όπως επικαλέστηκαν το εξώδικό μου και αναφέρθηκε το όνομά μου μέσα στη δικαστική αίθουσα αρκετές φορές, μπορεί να ζητήσουν να εμφανιστώ μέσα στη δική για να ζητήσουν να καταθέσω προκειμένου να δώσω κάποιες διευκρινίσεις γύρω από την υπόθεση. Είμαι σε διαθεσιμότητα και γι’ αυτό βρίσκομαι στο δικαστήριο. Είμαι στη λίστα των μαρτύρων του Γιάννη Βλάχου. Το όνομά μου υπάρχει στη λίστα που δόθηκε στην Εισαγγελέα.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας μέσα στη δικαστική αίθουσα ρώτησε τον Γιάννη Βλάχο, πως με κατέθεσε ως μάρτυρα, και τώρα αναιρεί τα ίδια του τα λόγια. Ο κύριος Κούγιας γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι είμαι στη λίστα των μαρτύρων αλλά αυτή τη στιγμή έχει καταθέσει μόνο ένας άνθρωπος. Γνωρίζει επίσης πολύ καλά ο Αλέξης Κούγιας ότι βάσει πρωτοκόλλου όταν δίνει κατάθεση ένας μάρτυρας δεν επιτρέπεται να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα κάποιος άλλος μάρτυρας».

Σε ότι έχει να κάνει με τα υπονοούμενα που άφησε ο Αλεξης Κούγιας για προσωπική της σχέση με τον Αλί, η Τζεφ μας επισημαίνει πως η πραγματικότητα διαφέρει. Όπως μάλιστα λέει, το σχέδιο εξόντωσης του Δημήτρη Λιγνάδη που ισχυρίζεται ο ποινικολογος πως έχει στηθεί από την ίδια και τον Αλί, μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του ανήκει.

Να σου πω ακόμη πως, όσες φορές αναφέρθηκε στη σύνδεσή μου με τον Αλί, η Πρόεδρος τον διέκοπτε, η έδρα δεν δέχθηκε τα λεγόμενά του επισημαίνοντάς του:  “δεν μας ενδιαφέρει”, “έχει απαντήσει”, “κάτι σχετικό με την υπόθεση έχετε να ρωτήσετε;”.

Όλο αυτό το κάνει για να κερδίσει χρόνο, να ταλαιπωρήσει όλους εμάς τους μάρτυρες, να εξαντλήσει την υπομονή μας, να δημιουργήσει προβλήματα στο να μην μπορέσουν να έρθουνε οι μισοί μάρτυρες και να μη γίνει αυτή η δική σωστά.

Όλος αυτός ο αποπροσανατολισμός και η καθυστέρηση γίνεται ξεκάθαρα για να σαμποτάρει μία ομαλή σωστή και δίκαιη διαδικασία. Δεν θα του περάσει, όπως δεν πέρασε και από την Πρόεδρο, η απάντηση που παίρνει και ο Λιγνάδης και ο Κούγιας είναι πως λένε ψέματα και ούτε το δικαστήριο ούτε η κοινωνία μπορεί πλέον να τα ανεχτεί. Τέρμα τα ψέματα».

Τέλος, ότι αφορά τη δική της ιστορία με τον Δημήτρη Λιγνάδη η Τζεφ Μοντάνα μας είπε ότι για τη δική της υπόθεση έχει μιλήσει όταν άνοιξε αυτή η ιστορία και πως ότι άλλο είναι να πει θα το καταθέσει στο δικαστήριο όταν χρειαστεί.

«Γνωριστήκαμε το 2005. Πάνω από 15 χρόνια είναι που κρατάει αυτή η σχέση. Αλλά ακόμα και την τελευταία φορά που θυμάμαι να κάναμε Πάσχα όλοι μαζί  οικογενειακώς ήταν και εκείνος μαζί. Κάποια στιγμή που ερχόμουν από το Λος Άντζελες ήταν μετά το 2016» είχε δηλώσει η ίδια στο TLIFE στις 15.3.2021

Διάβασε επίσης: 

Τζεφ Μοντάνα: «Ο Κούγιας ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και τραγουδούσε ο Ρουβάς»

Τζεφ Μοντάνα: Η απάντηση τριών λέξεων στον Αλέξη Κούγια μετά τις νέες δηλώσεις του

Τζέφ Μοντάνα στο TLIFE: Η αντίδραση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την πρώτη μέρα δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη

Τζεφ Μοντάνα: Παρούσα και πάλι στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

 

Read More

And More