Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE: «Τεράστιος λεκές η υπόθεση Λιγνάδη για τον Αλέξη Κούγια, μόνο στα τηλεδικαστήρια ξέρει να αγορεύει»

Η Τζεφ Μοντάνα, η οποία είχε γνωρίσει αρκετά καλά στο παρελθόν τον Δημήτρη Λιγνάδη, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων τα οποία κατήγγειλαν τον σκηνοθέτη για βιασμό, ωστόσο η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λίγνάδη προσέφερε απογοήτευση, θλίψη και θυμό.

To TLIFE επικοινώνησε με την Τζεφ Μοντάνα η οποία μας ανέφερε: «Έγινε και επίσημο, ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Τώρα δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Γιατί πριν κάτι μήνες ο Λιάγκας με κοιτούσε σαν εξωγήινο όταν έλεγα πως ο Λιγνάδης δεν είναι αθώος.

Όσον αφορά την απόφαση και το σύστημα δικαιοσύνης κρατώ την ανακοίνωση του ποινικολόγου Βασίλη Σωτηρόπουλου που έγραψε “το αν αποδόθηκε όντως Δικαιοσύνη είναι ένα ζήτημα που παραμένει ανοικτό”, ανέφερε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα για την απόφαση του δικαστηρίου.

«Προς το παρόν, θα κορνιζάρω την πρόταση του εισαγγελέα πως “τα θύματα είναι θύματα ανεξάρτητα από το φύλο τους, το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την καταγωγή τους”», συμπλήρωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόντρα της με τον Αλέξη Κούγια.

«Ο Κούγιας δεν λυπήθηκε τον εαυτό του»

«Όσο για τον κ. Κούγια, ειλικρινά τον λυπάμαι που ο ίδιος δεν λυπήθηκε τον εαυτό του. Μόνο λύπηση κατάφερε να προκαλέσει στην αίθουσα. Ήταν λάθος του να παίξει το χαρτί της αυταρχικής (δήθεν συντηρητικής) περσόνας, που κάνει συνεχές victim blaming και παίρνει ακραίες ομοφοβικές θέσεις.

Τόσους μήνες ούρλιαζε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και τελικά φρόντισε να καταδικαστεί σε χρόνια φυλάκιση. Εν τέλη, όλες, μα όλες του οι προσπάθειες, για σκευωρίες, θεούς και δαίμονες, καταρρίφθηκαν πανηγυρικά. Ούτε για μας να δούλευε εν ολίγης», ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα.

«Τεράστιος λεκές για τον άλλοτε σπουδαίο, Αλέξη Κούγια»

«Τεράστιος ο λεκές για τον άλλοτε σπουδαίο ποινικολόγο κ. Κούγια που πλέον μόνο στα «τηλεδικαστήρια» αγορεύει. Μόνο αυτά δείχνει να κατέχει άλλωστε. Για μένα απέδειξε με το παραπάνω πως θα στεκόταν επάξια στο τιμόνι του remake της αγαπημένης τηλεοπτικής εκπομπής «το ερωτοδικίο». Εκείνον τον περιμένει μια νέα προοπτική στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε τουλάχιστον, που φρόντισε για τον πελάτη του, να μην τον περιμένει καμία.

Κάθε φορά που αντιστεκόμουν στις παρενοχλήσεις και στις επιθέσεις του, ο Λιγνάδης μου έλεγε: “Μην ανησυχείς. Θα έρθει η ώρα σου. Το ωραίο βγαίνει από την αρχαία ελληνική λέξη ώρα, αυτό που είναι στην ώρα του”. Το τέλος ήρθε στην ώρα του να πω εγώ», καταλήγει η Τζεφ Μοντάνα μιλώντας στο TLIFE για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Read More

And More