Τζέιμς Καφετζής – Νίκος Μπάρτζης: Με δική τους εκπομπή στην τηλεόραση οι πρώην Survivors;

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης μπορεί να μην πήραν το έπαθλο του Survivor, όμως δημιούργησαν μια πολύ δυνατή φιλία. Οι δύο πρώην Survivors κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη και τη στήριξη του κοινού και απ’ ότι φαίνεται και την εμπιστοσύνη του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», στα άμεσα σχέδιά τους είναι μια εκπομπή με τους δύο κολλητούς. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να είναι ταξιδιωτική, αλλά να έχει και ένα κομμάτι ριάλιτι, δείχνοντας στο τηλεοπτικό κοινό πώς περνούν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, χωρίς να είναι στημένοι στην κάμερα. Να βγάζουν αληθινά συναισθήματα και να κάνουν ό,τι θα έκαναν αν ταξίδευαν οι δυο τους. Ο Τζέιμς Καφετζής έχει μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια, αφού μεγάλωσε με έναν πατέρα που ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη όλη τη γη.

Ο Λευτέρης Καφετζής έχει καλύψει το 24% του πλανήτη με το σκάφος του και οδεύει ολοταχώς για το υπόλοιπο. Ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιεί, με μικρούς Ροβινσώνες τους γιους του, με τους οποίους μοιράζεται τις εμπειρίες, τις περιπέτειες και τις αγωνίες κι έχουν την ίδια επιμονή μ’ αυτόν να γνωρίσουν τον κόσμο! Ο 24χρονος διοργανωτής boat parties με καταγωγή από τη Ρόδο δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με ναυτιλιακά είδη, ιστιοφόρα και διοργάνωσης εκδηλώσεων στη θάλασσα, ενώ ο ίδιος λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να τα συνεχίσει.

Ήδη έχει προτείνει στον Νίκο να το κάνουν μαζί, κάτι που είδαν σε παλιότερο επεισόδιο και οι τηλεθεατές και κάτι φυσικά που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Το κανάλι θα ξεκινήσει μαζί τους συζητήσεις τις επόμενες μέρες, όμως, αν συμφωνήσουν σε όλα, η εκπομπή θα ξεκινήσει γυρίσματα μετά το καλοκαίρι, αφού ο Τζέιμς δεν θέλει να χάσει την καλοκαιρινή σεζόν. Είναι η κατάλληλη περίοδος τώρα για να διοργανώσει τα ταξίδια με το σκάφος του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει τεράστια ζήτηση μετά την εμφάνισή του στο «Survivor».

Read More

And More