Τζέιμς Μποντ: Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του αγαπημένου πράκτορα

Στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του αγαπημένου πράκτορα όλων των εποχών James Bond που φέρει τον τίτλο “No time to Die“.

Mετά τις συνεχείς αναβολές λόγω της πανδημίας, η πολυαναμενόμενη ταινία του πράκτορα 007 κυκλοφόρησε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και μια μέρα μετά ήρθε και στη χώρα μας. Πολλοί λοιπόν ήταν οι Έλληνες celebrities που έσπευσαν να δούν το No time to Die το οποίο αποτελεί και την 25η ταινία του James Bond και την τελευταία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Κρεγκ στον ομώνυμο ρόλο.

Ο φωτογράφος του TLIFE, Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο Παλλάς και με τον φωτογραφικό του φακό εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές εικόνες των λαμπερών προσώπων που έδωσαν το παρών.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την πρώτη προβολή του No time to Die στη χώρα μας ήταν οι: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, Βίκυ Καγιά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Γιώργος Καράβας, Ραφαέλα Ψαρού, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Σωτήρης Κοντιζάς, Σίσσυ Φειδά, Σάββας Πούμπουρας, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Λάκης Γαβαλάς, Τάκης Ζαχαράτος, Μαρίνα Βερνίκου, Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος, Έβελιν Καζαντζόγλου, Ράνια Θρασκιά, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Χάρης Χριστόπουλος, Αννίτα Μπράντ, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Σάσα Σταμάτη, Τίνα Μεσαροπούλου και Κώστας Τσουρός.

 

 

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More