Τζέισον Ντερούλο – Τζένα Φρουμς: Χωρισμός «βόμβα» τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του μωρού τους

Ο Τζέισον Ντερούλο και η Τζένα Φρουμς χώρισαν, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τα τραγούδια του στο Tik Tok είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη χαρά για το νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή.

Ο Τζέισον Ντερούλο αρχικά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του με ένα ιδιαίτερο βίντεο, ενώ ακολούθησε ένα εντυπωσιακό baby shower όπου και είχε αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού τους, το οποίο είναι αγοράκι.

Να θυμίσουμε πως το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε πέρσι τον Αύγουστο όταν ο Ντερούλο είδε την 26χρονη καλλονή στο γυμναστήριο. Ξεκίνησαν να βγαίνουν σε πολύ σύντομο χρόνο, ξεκινώντας μια νέα αρχή για την προσωπική τους ζωή.

Η είδηση του χωρισμού έσκασε σαν… βόμβα τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του μωρού τους και μάλιστα από τον ίδιο τον Τζέισον Ντερούλο ο οποίος έγραψε στο twitter

«Η Τζένα κι εγώ αποφασίσαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους. Εκείνη είναι μία υπέροχη μητέρα. Όμως, αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε πως το να χωρίσουμε, θα μας επιτρέψει να γίνουμε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας και καλύτεροι γονείς. Παρακαλώ να σεβαστείτε αυτή την απόφασή μας», έγραψε στο twitter.

 

Read More

And More