Τζένη Διαγούπη: Δέχτηκε υβριστική επίθεση ενώ οδηγούσε - «Εγώ είμαι χοντρή, αυτός τι πρόβλημα έχει;» [video]

Τζένη Διαγούπη: Δέχτηκε υβριστική επίθεση ενώ οδηγούσε – «Εγώ είμαι χοντρή, αυτός τι πρόβλημα έχει;» [video] | tlife.gr

Η Τζένη Διαγούπη είναι πολύ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στα instastories της, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως δέχθηκε υβριστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Η Τζένη Διαγούπη, κρατώντας ένα αναψυκτικό στο χέρι, εξιστόρησε το περιστατικό που της συνέβη καθώς οδηγούσε.

«Εδώ στο φανάρι στην Βασιλίσσης Όλγας, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο πριν από δύο λεπτά ένας κύριος δίπλα στο σταματημένο φανάρι άνοιξε το παράθυρο του και μου είπε «Α μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα που θες να πίνεις και light». Τώρα φταίει η κίνηση; Φταίει το φανάρι; Φταίει η ζέστη; Δεν ξέρω. Να τον ενημερώσω ότι ξέρω τον αριθμό του αυτοκινήτου δεν θα τον πω δημόσια ποτέ. Να τον ενημερώσω πως δεν πίνω light, πίνω zero γιατί μου αρέσει και δευτερευόντων όταν θέλω να φάω τυρόπιτα την τρώω και την τυρόπιτα. Εγώ είμαι χοντρή αυτός τι πρόβλημα έχει; Ήταν πολύ ωραίος κύριος, με ωραίο αυτοκίνητο. Τι να πω, μάλλον η κίνηση θα έφταιγε…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Τζένη Διαγούπη είναι ακομπλεξάριστη και πλήρως συμβιβασμένη με την εμφάνισή της.

READ more