Τζένη Ιωακειμίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά την αγωγή μαμούθ του Γιώργου Κιμούλη στους ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν

Η Τζένη Ιωακειμίδου είναι μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν ότι έχουν δεχτεί άσχημη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα». 

Έναν χρόνο μετά τις καταγγελίες, ο Γιώργος Κιμούλης έκανε αγωγή στη Ζέτα Δούκα εξαιτίας των όσων κατήγγειλε για τον ηθοποιό περί ψυχολογικής και λεκτικής κακοποίησης αλλά και στη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, επειδή τάχθηκαν υπέρ της.

Με αφορμή τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, η Τζένη Ιωακειμίδου θέλησε να αναδημοσιεύσει τη δική της περιγραφή για την δυσάρεστη εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη στα Instagram Stories της. 

«Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού», είχε γράψει μεταξύ άλλων, η Τζένη Ιωακειμίδου.

Read More

And More