Τζένη Ιωακειμίδου στην Tatiana Live: Καταγγέλλει ότι αστυνομικοί καθυστέρησαν να πάει το παιδί της στο νοσοκομείο – Τι απαντούν εκείνοι [vid]

Η Τζένη Ιωακειμίδου καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα απάνθρωπης συμπεριφοράς από αστυνομικούς την ώρα που μετέφερε το παιδί της στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός υποστηρίζει πως αντί να την διευκολύνουν να φτάσει γρήγορα στον προορισμό της, όπως άλλωστε έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν από ένστολους, αντιθέτως την καθυστέρησαν επιδεικνύοντας μάλιστα και κακή συμπεριφορά. Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η ίδια δημοσιοποίησε το περιστατικό με ανάρτησή της στο facebook και μετά την μεγάλη διάσταση που πήρε η Τροχαία απάντησε και έδωσε μία διαφορετική εκδοχή στο περιστατικό.

Με καθυστέρησαν χωρίς λόγο ενώ είχα το παιδί μου σπασμούς” συνεχίζει να καταγγέλλει η Τζένη Ιωακειμίδου στην Tatiana Live. Στην εκπομπή βρέθηκε ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατττικής, Γιώργος Καλιακμάνης ο οποίος απάντησε εκ μέρους των συναδέλφων του.

Read More

And More