Τζένη Μελιτά: Η αποκάλυψη για τους καυγάδες με τον σύντροφό της και τον σύμβουλο σχέσεων

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που όμως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια τους βλέπουμε μαζί σε κάποιο κοσμικό event. Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί, όμως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον έρωτά τους αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου!

Η Τζένη Μελιτά, που φέτος συναντιέται ραδιοφωνικά μαζί με τον Βαγγέλη Περρή, έχει δικό της κανάλι στο youtube και κάθε εβδομάδα μοιράζεται με τους subscribers της κάποια ιστορία της. Αυτή την εβδομάδα, η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τους καυγάδες που έχει με τον σύντροφό της αλλά και για το γεγονός ότι ζήτησαν τη γνώμη σύμβουλου σχέσεων.

“Ποιος δεν τσακώνεται με τον σύντροφο του; Εμείς με τον Σπάιρους πάντως, το ομολογώ, έχουμε ρίξει επικούς καβγάδες. Σήμερα, κάναμε ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο στο YouTube και φωνάξαμε έναν σύμβουλο σχέσεων για να λύσει τα προβλήματα της σχέσης μας. Πιστεύεις τα κατάφερε;”, σχολίασε η Τζένη Μελιτά στην λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε με τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους πάντως είναι απόλυτα ταιριαστοί!

Read More

And More