Τζένη Μελιτά: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σπύρο Μαργαρίτη με αφορμή τα γενέθλιά του [pics]

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Τζένη Μελιτά και τον Σπύρο Μαργαρίτη, καθώς εκείνος είχε τα γενέθλιά του! Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον αγαπημένο της και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους γράφοντας τα πιο τρυφερά λόγια για τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή.

Μεταξύ των στιγμιοτύπων που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Τζένη Μελιτά, υπήρχε φυσικά και η φωτογραφία της τούρτας του Σπύρου Μαργαρίτη. Όπως θα δεις, η ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός του ετοίμασε μια τούρτα με τον superman που έγραφε: “You are my hero”.

“-Είσαι πιο ψηλός από κοντά. – Κι εσύ είσαι πιο γλυκιά από κοντά. Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες, που ανταλλάξαμε… Και από τότε έχουμε ανταλλάξει πολλή αγάπη, πάρα πολλή αγάπη, πολλή υποστήριξη, πολλή στοργή, πολλά πιασμένα χέρια, πολλές αγκαλιές… και τσακωμούς και φόβους και μετά πάλι πιασμένα χέρια, βοήθεια, συζήτηση, αγάπη.

Ο @spiros.margar είναι ο άντρας, που κάθε μέρα θα πλύνει τα δόντια της Μπιζού, για να μην της πέσουν…. που θα μου κάνει μασάζ στα ποδαράκια μου για να χαλαρώσω μόλις γυρνάω σπίτι… που θα ανακυκλώσει ακόμα και το τελευταίο πλαστικό κουτάκι, που θα βρει μπροστά του… που ξέρει να συζητάει μέχρι το πρωί τα πρόβλημα των φίλων του. Να σε χαιρόμαστε όλοι όσοι σε αγαπάμε, αγάπη μου”, έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More