Τζένη Μελιτά: Η κατάθεση ψυχής για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Τι λέει;»

Τζένη Μελιτά: Η κατάθεση ψυχής για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Τι λέει;» | tlife.gr

Η Τζένη Μελιτά αυτή τη σεζόν έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή του Alpha «Τι λέει;«. Σαν κεραυνός εν αιθρία έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία το πρωί της Παρασκευής, ότι η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και των υπολοίπων ρίχνει αυλαία. Τόσο οι παρουσιαστές όσο και εκείνοι που ήταν πίσω από τις κάμερες στενοχωρήθηκαν με το πρόωρο τέλος της καθημερινής συνήθειάς τους, όμως παρέμειναν ενωμένοι.

Και ενώ οι περισσότεροι έδωσαν το δικό τους μήνυμα μέσα από τα social media, η Τζένη αποφάσισε να φύγει για λίγο από την ένταση της καθημερινότητας και να βρεθεί στο Ναύπλιο μαζί με τον αγαπημένο της, προκειμένου να αλλάξει παραστάσεις και να συνειδητοποιήσει το τι συνέβη. Το βράδυ της Κυριακής ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, γράφοντας:

«Σκεφτόμουν αρκετά τι να γράψω. Μου πήρε λίγο παραπάνω από όσο νόμιζα, αλλά τα λόγια αυτά είναι από καρδιάς. Τα περισσότερα ταξίδια ξεκινούν με πολλά γέλια, αγκαλιές, μεγάλα όνειρα. Έτσι κι εμείς. Βγήκαμε στον αέρα στις 10 του Σεπτέμβρη. Με θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα τόσο ευτυχισμένη, που δεν ήξερα αν είναι αλήθεια. Το ταξίδι μας διακόπηκε κάπως απότομα. Ρωτούσα τον εαυτό μου τι έπρεπε να κάνω, πως να φερθώ, πως να το διαχειριστώ καλύτερα. Είναι εκείνο το πρώτο σοκ, που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Πήρα τον Σπύρο και φύγαμε για Ναύπλιο. Μια εκδρομή, κάτι να ξεχαστώ. Απόψε που επέστρεψα, θέλω να πω τα εξής. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να χάνει τη δουλειά του. Φυσικά ούτε για μένα. Ξέρω ότι θα κλάψω αρκετά, θα μου λείψουν οι άνθρωποι, η γλυκιά ρουτίνα. Πιστεύω, όμως, ακράδαντα πως κάθε τέλος σημαίνει και μια καινούρια αρχή. Εύχομαι μόνο να μην την φοβηθώ, όσο δύσκολη κι αν φανεί. Πάμε για καινούργια ταξίδια, ακόμα πιο μαγικά;

Ευχαριστώ Alpha, Ελένη, Γρήγορη, Δημήτρη, Νατάσσα, Κώστα, Γιώργο, Κεβόρκ, Γιάννη, Νανά, Οδυσσέα, Αντζελα, Γιάννη, Σίσσυ, Γεράσιμε, Γιώργο, Ελένη, Νίκο, Νάσσο, Δημήτρη, Πάνο, Ίνα, Αγγελική, Ελενα.»

READ more