Τζένη Μελιτά: Μας δείχνει on camera πόσα κιλά πήρε, μετά το κόψιμο του καπνίσματος - Η διατροφή που ακολουθεί

Τζένη Μελιτά: Μας δείχνει on camera πόσα κιλά πήρε, μετά το κόψιμο του καπνίσματος – Η διατροφή που ακολουθεί | tlife.gr

Η Τζένη Μελιτά εκτός από όμορφη και ταλαντούχα, διαθέτει και ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές! Βέβαια, όπως μας ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης, η νεαρή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό έκοψε το τσιγάρο πριν μερικούς μήνες, το οποίο είχε ως συνέπεια να πάρει τέσσερα ολόκληρα κιλά. Έτσι, σήμερα, η γλυκιά δημοσιογράφος χωρίς ίχνος κόμπλεξ ανέβηκε στη ζυγαριά και μας έδειξε πόσα κιλά ζυγίζεται αυτή την περίοδο.

Η Τζένη ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Πριν 4 μήνες έκοψα το κάπνισμα. Επιτέλους! Το μόνο αρνητικό που μου άφησε η διακοπή, είναι μια ακατάσχετη όρεξη για γλυκό. Έτσι κονόμησα 4 έξτρα κιλάκια. Είστε μαζί μου σε αυτήν την προσπάθεια; Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Μάλιστα, η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να ξεκινήσει διατροφή για να χάσει αυτά τα extra τέσσερα κιλά που έβαλε, την οποία, της την έγραψε η καταξιωμένη διατροφολόγος, Κλειώ Δημητριάδου.

READ more