Τζένη Μελιτά: Μετά το “Πρωινό” τι ετοιμάζει για μας;

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο χαριτωμένα και ταλαντούχα κορίτσια του χώρου… Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία τηλεοπτική παρουσία από την οποία κανείς μπορεί να περιμένει πολλά, χάρη στην οξυδέρκειά της, το χιούμορ της, την γλύκα της, την τσαχπινιά της.

Γιατί τσαχπίνες μπορεί να είναι πολλές στο μαγικό πλανήτη της τηλεόρασης, όμως, λατρεμένη πίστεψέ με δεν είναι πολλές εκείνες που είναι και τσαχπίνες, αλλά κι έξυπνες και με ταλέντο. Η ‘ μάλλον τώρα που το καλοσκέφτομαι ακόμα και… τσαχπίνες, ορίτζιναλ τσαχπίνες δεν είναι πολλές.

Η Τζένη ,λοιπόν, είναι ένα από τα κορίτσια εκείνα που το ΄χουν με το γυαλί. Και όταν εννοώ το ΄χουν, δεν εννοώ ότι θα γίνει Μενεγάκη – άλλωστε μπορεί και να μην θέλει- αλλά έχει το επικοινωνιακό χάρισμα. Είναι άμεση, είναι ετοιμόλογη, έχει εύστοχο σχολιασμό και καλή ατάκα, μιλά καλά ελληνικά, είναι χαμηλών τόνων και για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους πολλούς, η Τζένη μπορεί και της αξίζει να έχει μία θέση μπροστά στο γυαλί.

Μάλιστα, η… χαλαρώτητα και η μη αλαζονεία που την διακρίνει είναι οι καλύτεροί της σύμμαχοι, γι ΄αυτό και πάντα καταφέρνει όλο και κάπου να… τρουπώσει, την ώρα που πολλές, πολλές άλλες απλά ποδοπατούνται στην έξοδο-είσοδο.

Η Τζένη ,λοιπόν, τον χειμώνα που μας πέρασε ήταν μαζί με την Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό” της, μιας και ήταν όχι το κορίτσι για όλες τις εξωτερικές δουλειές, αλλά ήταν το κορίτσι όλων των… επικίνδυνων αποστολών, ανάλογα με το τι αποφάσιζε το κοντρόλ.

Τώρα; Τώρα απ ΄ότι όλα δείχνουν έχει ανοίξει πανιά για νέα τηλεοπτικά ταξίδια, μιας και απ ΄ότι μαθαίνω, βρέθηκε προ ημερών στο Star, όπου και πέρασε από δοκιμαστικό, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης μίας καθημερινής, σατιρικής εκπομπής που θέλουν οι άνθρωποι του καναλιού να εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Αλλωστε, η Τζένη από σάτιρα και χιούμορ ξέρει και για ακόμα ένα λόγο. Μη ξεχνάς λατρεμένη πως βρέθηκε για δύο ή τρεις σεζόν – δεν θυμάμαι επ ΄ακριβώς – στο πλευρό των καλύτερων, δηλαδή, του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο “ΦΜ: Live” και όσο να πεις έμαθε πολλά τηλεοπτικά μυστικά, τρικ και κόλπα!

Εκτός από την Τζένη Μελιτά από δοκιμαστικό στο Star πέρασε και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, τον οποίο απλά θέλω να αποθεώσω – μιας και το έφερε η κουβέντα -, για το… διαολεμένο σπικάζ του στο “Shopping Star”. Πιο απολαυστική αφήγηση πεθαίνεις!!!

Αναμονή εξελίξεων λοιπόν…

Read More

And More