Τζένη Μελιτά: Μιλά για το νέο της επαγγελματικό βήμα και ποζάρει με τον σύντροφό της!

Τζένη Μελιτά, σαν να λέμε η χαρά της ζωής! Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την Συντέλεια του ΣΚΑΪ και το FM Live, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο νέο παιδότοπο της Playmobil και μας μίλησε για το καινούργιο της επαγγελματικό βήμα. Αυτή τη φορά όμως δεν πόζαρε μόνη της, αλλά με τον σύντροφό της και παρουσιαστή του MTV, Σπύρο Μαργαρίτη.

/

Τις περιπέτειες της Τζένης φέτος μπορείς να τις δεις μέσα από το netwix και την εκπομπή Yolo, στην οποία είναι παρέα με τη Μαντώ Γαστεράτου. Όσο για την αποφασή της να αφήσει την τηλεόραση και να μπει στον κόσμο του webtv, αλλά και για τη νέα της εκπομπή, έδωσε στο TLIFE τις απαντήσεις της: “Φέτος νομίζω είναι η τυχερή μου χρονιά! Δουλεύω μαζί με τη φίλη μου τη Μαντώ, δοκιμάζοντας πράγματα στο Yolo που δεν θα είχα την ευκαιρία να κάνω. Όσο προχωρούν τα επεισόδια όλο και πιο extreme γίνεται η φάση και έχετε να δείτε πολλά.

Από την TV στο Web Tv δεν είναι και μεγάλος δρόμος. Γενικά ψοφάω για αλλαγές και το project αυτό είναι η καλύτερη μετάβαση. Πάντως με τη Μαντώ θα το φάμε το world party!” (γέλια)

Toν Σπύρο Μαργαρίτη τον βλέπουμε στο MTV και τον ακούμε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Music 89,2
/

/

Read More

And More