Τζένη Μελιτά: Όσα εξομολογήθηκε για την προσπάθειά της να κόψει το κάπνισμα [video]

Η Τζένη Μελιτά είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, καθώς σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει στους διαδικτυακούς φίλους της για μια προσωπική ιστορία, που σίγουρα όμως αφορά πολλούς.

Δημοσιεύοντας μερικά βιντεάκια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένη Μελιτά αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να κόψει το κάπνισμα, ζήτημα που απασχολεί πολύ κόσμο στις ημέρες μας, αφού καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που θέλουν να απαλλαγούν από αυτή την κακιά συνήθεια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε ότι έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα χωρίς να καπνίσει ενώ παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτές τις επτά ημέρες. Η Τζένη Μελιτά δήλωσε ότι τις τρεις πρώτες ημέρες ταλαιπωρούνταν από έντονους πονοκεφάλους και μεγάλη όρεξη για φαγητό και γλυκό. Μετά από το πρώτο τριήμερο οι πονοκέφαλοι υποχώρησαν, όμως όταν χρειάστηκε να βγει έξω για να συναντήσει τους φίλους της, ήθελε πάρα πολύ να καπνίσει, αφού έβλεπε εκείνους να κάνουν το ίδιο.

Ωστόσο, η Τζένη Μελιτά παρέμεινε πιστή στο στόχο της και συνεχίζει δυναμικά τη μάχη της.

Δες το βίντεο:

Παράλληλα, η Τζένη Μελιτά έκανε γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις της ότι την προηγούμενη φορά που το έκοψε πήρε επτά κιλά, συνεπώς τώρα αποφάσισε να ξεκινήσει και διατροφή.

Read More

And More