Τζένη Μελιτά: Σαν νύφη βγαλμένη από παραμύθι σε ένα πρωτότυπο πάρτι γενεθλίων στο κέντρο της Αθήνας! (pics,video)

Η Τζένη Μελιτά είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ξανθιά παρουσιάστρια διαθέτει ένα “δυνατό” προφίλ, με 143 χιλιάδες followers, στο οποίο κυριαρχούν υπέροχες φωτογραφίες της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, πολύ ενδιαφέρον έχουν τα stories που κάνει η ίδια σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα της, κρατώντας τους ενήμερους για το που βρίσκεται και όλα όσα κάνει.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Τζένη έδωσε το “παρών” σε ένα πρωτότυπο πάρτι, στο οποίο έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε σε ένα καταπληκτικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο ελάχιστοι έχουν εισχωρήσει, προκειμένου να ευχηθεί στον concept maker και entrepreneur Γιώργο Καράμπελα “χρόνια πολλά” και να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του. Φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα, ασημένιες γόβες και τιάρα στο κεφάλι, έμοιαζε με νύφη βγαλμένη από παραμύθι. Μάλιστα, την συνόδευσε ο σύντροφός της, Σπύρος Μαργαρίτης, ο οποίος με το μαύρο κοστούμι που επέλεξε ήταν… σωστός γαμπρός.

Το “Μανεκέν Τζένη”, όπως έχει καθιερωθεί να την αποκαλούν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες και βίντεο από την μαγική βραδιά που πέρασε και η αλήθεια είναι πώς μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, τόσο με το look της, όσο και με την όλη ατμόσφαιρα που επικρατούσε σε πάρτι.

Το σίγουρο είναι πώς  η κοινή αυτή εμφάνιση της Τζένης και του Σπύρου θα μπορούσε να ήταν μια… πρόβα γάμου!

Read More

And More