Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Όλα έτοιμα για τον γάμο τους – Το διαφορετικό bachelorette της παρουσιάστριας

Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης.

Η σχέση τους μετρά σχεδόν δέκα χρόνια και πάρα την κρίση που πέρασαν κάποια στιγμή, αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί και έτσι να συνεχίσουν το μέλλον τους. Μάλιστα, η είδηση ότι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο όταν σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, η Τζένη Μελιτά είχε αποκαλύψει ότι οργανώνει τον γάμο της.

«Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας, με πολλή δουλειά προσωπική ο καθένας, έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο: “Έλα να τα βάλουμε κάτω… Θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους» είχε πει τότε η Τζένη Μελιτά.

Από τις αρχές Ιουνίου μάλιστα, η Τζένη Μελιτά έχει αρχίσει να κάνει πρόβες για το νυφικό της και να σχεδιάζει το φόρεμα που θα φορέσει στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Λίγες μέρες αργότερα, ανήμερα των γενεθλίων του Σπύρου Μαργαρίτη, η Τζένη Μελιτά έγραψε μερικά πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον με τα οποίο αποδείκνυε για ακόμη μια φορά πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμη και μετά από 10 χρόνια,

«Χρόνια πολλά στον πιο cool, αστείο, φροντιστικό σύντροφο του κόσμου. Να τον χαίρομαι!  Στον άνθρωπο, που ακόμα στέλνουμε ο ένας στον άλλο τις πιο γλυκές selfie του κόσμου. Από το χθεσινό party δεν τραβήξαμε καμία φωτογραφία, παρά μόνο αυτή. Το ζούσαμε!», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Η τελική πρόβα νυφικού έγινε μέσα Ιουλίου και η Τζένη Μελιτά είχε μοιραστεί τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και την τελική πρόβα για το νυφικό μου για να αποφασίσουμε το σχέδιο. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω λιγάκι, γιατί μου έχετε στείλει άπειρα πανέμορφα μηνύματα για να εμπνευστείτε κι εσείς. Τι να κάνω που δεν πρέπει να μάθει ο γαμπρός @spiros.margar τίποτα;! Είναι δεμένα τα χέρια μου!» είχε γράψει η Τζένη Μελιτά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@melitajenny)

Χθες, 26/8 οι φίλες της παρουσιάστριας αποφάσισαν να την “απαγάγουν” για 30 ώρες προκειμένου να γιορτάσουν το δικό τους bachelorette. Αφού την ενημέρωσαν για τα πράγματα που θα χρειαστεί να έχει μαζί της αλλά και ότι για 30 ώρες δε θα έχει καμία επικοινωνία με τον μελλοντικό της γαμπρό, πήγαν αρχικά για να παίξουν έναν αγώνα paintball και το βράδυ απόλαυσαν ένα dinner όλοι μαζί και στη συνέχεια ακολούθησε χορός και διασκέδαση.

 

 

Read More

And More