Τζένη Μπαλατσινού: 10 μαγικές στιγμές της μέλλουσας μανούλας στο σπίτι της στην Πάτμο! Φωτογραφίες

Μέρες ανείπωτης ευτυχίας ζει η Τζένη Μπαλατσινού! Η γοητευτική παρουσιάστρια και επιχειρηματίας σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια! Το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσιοποίησε πριν από λίγες μέρες ότι θα αποκτήσουν παιδί, και ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει δηλώνοντας μεγάλη ευλογία για το χαρμόσυνο γεγονός!

“Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη”! Με αυτά τα λόγια ο Βασίλης Κικίλιας έκανε γνωστά σε όλους τα χαρμόσυνα νέα!

Ο Υπουργός Υγείας μάλιστα πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως το μωρό που περιμένουν είναι αγοράκι. Η Τζένη Μπαλατσινού χθες το πρωί πέταξε για τη Λέρο, προκειμένου να βρεθεί στο αγαπημένο της νησί την Πάτμο, το “ησυχαστήριό” της όπως της αρέσει να το λέει!

Η σύζυγος του υπουργού υγείας λατρεύει το νησί της Αποκάλυψης και απολαμβάνει κάθε στιγμή τόσο στο υπέροχα διακοσμημένο σπίτι της όσο και αγναντεύοντας την μοναδική θέα της θάλασσας. Η Τζένη, πλέον βρίσκεται στο πιο αγαπημένο της μέρος στον κόσμο και ηρεμεί από την μαγική του αύρα!

Το ΤLIFE, συγκέντρωσε φωτογραφίες από τις μαγικές στιγμές της μέλλουσας μανούλας στο νησί, τις οποίες έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όλες τις φορές που έχει βρεθεί εκεί!

Read More

And More