Τζένη Μπαλατσινού: 8 τρυφερές στιγμές της εγκυμονούσας μανούλας με τα παιδιά της – Φωτογραφίες

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και μερικούς μήνες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού τους. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Υγείας, σε λίγο καιρό θα γεννηθεί ο Κικίλιας junior. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός και να το ανακοινώσει σχεδόν στα μέσα της εγκυμοσύνης, όταν, πλέον, η κοιλίτσα της Τζένης Μπαλατσινού θα πρόδιδε τα ευχάριστα νέα.

Ο Βασίλης Κικίλιας περίπου κοντά στα Χριστούγεννα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Η ίδια έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά από το γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία Κωστοπούλου, που είναι σήμερα 23 ετών, την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, που είναι σήμερα 21 ετών και τον Μάξιμο Κωστόπουλο, που είναι σήμερα 13 ετών. Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της κάθε στιγμή. Μπορεί οι δύο μεγαλύτερες κόρες της να βρίσκονται στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια λόγω των σπουδών τους, όμως εκείνη ταξιδεύει συχνά για να βρεθεί κοντά τους.

Ως ενεργή χρήστης του Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια τροφοδοτεί τακτικά τον προσωπικό της λογαριασμό με φωτογραφίες μαζί με τα τρία παιδιά της. Η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος αποτελούν την αστείρευτη πηγή της ευτυχίας της! Το TLIFE βρήκε και σου παρουσιάζει οκτώ από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες της περήφανης μαμάς με τα παιδιά της. Η ίδια φροντίζει σε γενέθλια, γιορτές αλλά και σε ανύποπτες στιγμές να μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά τους.

Δες φωτογραφίες:

Η Τζένη Μπαλατσινού αδημονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της!

Read More

And More