Τζένη Μπαλατσινού: Mας δείχνει μια από τις στολισμένες γωνιές του σπιτιού της λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της (pic)

Τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της διανύει η Τζένη Μπαλατσινού η οποία δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. 

Μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών όμως αυτή η εγκυμοσύνη είναι πολύ ξεχωριστή αφού το μωράκι που θα γεννηθεί θα είναι το πρώτο από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει αρκετά χαμηλούς τόνους ενώ ακόμα και η αποκάλυψη του ευτυχές γεγονότος έγινε όταν η Τζένη Μπαλατσινού βρισκόταν ήδη στον πέμπτο μήνα της κύησης.

Η ίδια, όλο αυτό το διάστημα δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό πράγματα που αφορούν κυρίως τη δουλειά της ή κάποια τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδιά της. 

Σήμερα όμως, αποφάσισε μέσα από μια φωτογραφία να μας δείξει και μια από τις στολισμένες γωνιές του σπιτιού της δείχνοντάς μας πως βρίσκεται σε άκρως γιορτινή διάθεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More