Τζένη Μπαλατσινού – Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Μαμά και κόρη ποζάρουν και μιλούν για τη σχέση τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού λατρεύει τα παιδιά της. Με το καθένα από τα τρία έχει αναπτύξει ξεχωριστή σχέση και σίγουρα το καθένα από τα τρία έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Η παρουσιάστρια και εκδότρια ποζάρει αυτή τη φορά με την 17χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Μαμά και κόρη μιλούν στο περιοδικό Glow για τη σχέση τους.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της Τζένης με την Αλεξάνδρα είναι όταν την ακούμπησαν στην αγκαλιά της μετά τον τοκετό. Τη θαυμάζει πολύ και αυτό που την ενοχλεί περισσότερο σε εκείνη είναι ότι δεν μιλάει για όσα την ενοχλούν. “Είναι υπέροχη και φυσικά πολύ καλύτερη έκδοση από μένα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού και συμπληρώνει πως από την κόρη της θα ήθελε να πάρει τον δυναμισμό και την στοχοπροσήλωσή της.

Η Αμαλία από τη δική της πλευρά υποστηρίζει ότι η λέξη που χαρακτηρίζει τη μαμά της είναι το “αφοσιωμένη”. Το χαρακτηριστικό που θα ήθελε να πάρει από εκείνη είναι ότι διακρίνει τους ανθρώπους που δεν είναι απαραίτητοι για τη ζωή της κόρης της. Η μαμά της πιστεύει στο καλό και στο σύμπαν και για αυτό πάντα το motto της είναι κάτι αισιόδοξο.

Read More

And More