Τζένη Μπαλατσινού - Δημήτρης Παπανώτας: ‘Αγρια κόντρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς!

Τζένη Μπαλατσινού – Δημήτρης Παπανώτας: ‘Αγρια κόντρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς! | tlife.gr

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε σε κοσμικό event και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων περί πλαστικών επεμβάσεων που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Εκεί, η παρουσιάστρια μίλησε και για τον Δημήτρη Παπανώτα λέγοντας τα εξής: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά πλαστικές επεμβάσεις, κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει κάτι που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες το αγόρι -γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».


Την επομένη ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τα λεγόμενα της Τζένης Μπαλατσινού αποφεύγοντας να σχολιάσει το οτιδήποτε σχετικά με την αναφορά της παρουσιάστριας…. μέχρι σήμερα που άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Μέσα από τους Ραδιομύθουςς στο Facebook ο παρουσιαστής του Alpha κατηγόρησε την Τζένη Μπαλατσινού για ομοφοβία, ενώ επιστράτευσε κι ένα σωρό άλλους σκληρούς χαρακτηρισμούς που βλέπεις παρακάτω.

Βεβαίως, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε θέση μέσα από το δικό της site, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί προσωπικά.

Ας μιλήσουμε περισσότερο για όρους και λιγότερο για αφορισμούς.

Ομοφοβία:
Η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Φαινόμενο που βασίζεται στην προκατάληψη, δημιουργείται από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Συχνά φτάνει ως το σημείο να εκδηλώνεται πολύ επικίνδυνα, όπως μέσω λεκτικής βίας και με ομοφοβικά εγκλήματα μίσους όπως επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμη και φόνους. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ομοφοβία μπορεί να προέρχεται από θρησκευτική προκατάληψη, αισθήματα κοινωνικής ανασφάλειας ή ως αυτοεπιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού. Κάποιοι από τους παράγοντες που επιτείνουν τη ομοφοβία ειναι ακόμη το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και κοινωνικό στάτους, η έλλειψη επαφής με ομοφυλόφιλους και η έλλειψη παιδείας.

Μισογύνης:
Αυτός που μισεί το γυναικείο φύλο και το υποτιμά κατά συρροή.

Κατίνα:
γυναίκα που επικρίνει κακόβουλα την ζωή των άλλων, μιλά πολύ και σκέφτεται λίγο.

Άνδρας:
Αρσενικός Άνθρωπος. Δεν επικρίνει τις γυναίκες, μιλά λίγο και σκέφτεται πολύ. Διακατέχεται από υπερηφάνεια, αυτοσεβασμό και γενναιότητα στην ανάληψη ευθυνών.
Μπορείς να εμμένεις στον λαϊκότροπο κακόβουλο λόγο σου και να αφήσεις ήσυχους όρους κοινωνικής ευαισθησίας. Αρπάζοντας τα λεκτικά λάβαρα της ομοφοβίας, μάλλον δεν καταφέρνεις να μεταλλάξεις την μισογυνία σε σοβαρή τοποθέτηση.
Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…
Καλημέρα και εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις απάντηση στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν γύρω από την showbiz…
Υ.Γ. Εναλλακτικές ερωτήσεις προς αντικατάσταση «κλισέ» ερωτήσεων:
1) Έχεις σταθερό κύκλο περιόδου;
2) Μπορείς να κάνεις διπλή τσιχλόφουσκα;
3) Χρησιμοποιείς χάρακα για την χωρίστρα;
4) Ο πλαστικός πήρε απόδειξη ή πληρώθηκε μαύρα;

Δες το σχετικό απόσπασμα…

To μόνο σίγουρο είναι πως η κόντρα αυτή θα έχει και συνέχεια…

READ more