Tζένη Μπαλατσινού: Γυναίκα σε… δράση έχοντας τον Πέτρο Κωστόπουλο στο πλευρό της!

Το 4ο “WOMEN IN ACTION” υποδέχτηκε χθες το καλοκαίρι στο Balux Prive και πολλοί διάσημοι έκαναν το πέρασμά τους, από το μοναδικό σκηνικό που συνδαζε πισίνα και θάλασσα με ψώνια, παιχνίδια, φαγητό, μουσική και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση.

Η Τζένη Μπαλατσινού με το site της και το 4moms.gr, των full-time μαμάδων: Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ένωσαν τις δυνάμεις τους και η μέρα έιχε απόλυτη επιτυχία. Από το πλευρό της Τζένης, δεν έλειπε και ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος, με τον οποίο πόζαρε κι έδειχνε να χαίρεται πολύ που την στηρίζει. Μάλιστα μίλησαν και on camera για την τωρινή τους σχέση, δύο χρόνια μετά τον χώρισμό τους, λέγοντας πως τις αποφάσεις για τα παιδιά τους τις παίρνουν από κοινού και πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Ήταν ένα all-day event, με πολλές παράλληλες δράσεις ανοιχτές για το κοινό, που ακολουθεί πιστά τον θεσμό του Women in Action και στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η Τζένη στην αρχή φορούσε τζιν παντελόνι, αλλά στη συνέχεια προτίμησε μια Feelcute ζιπ κιλότ που την έβαλε σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Δες φωτογραφίες

Με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More