Τζένη Μπαλατσινού: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού αφού γιορτάζει τα γενέθλιά της. Όπως είναι λογικό, η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτές όμως που ξεχώρισαν είναι εκείνες που προέρχονται από τα μέλη της οικογένειάς της.  (δες εδώ την ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλια της συζύγου του)

Την αρχή έκανε ο Βασίλης Κικίλιας ενώ ακολούθησε η μια από τις δυο κόρες της Αλεξάνδρα, που δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών. Ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες ήταν και μια που είχε τραβηχτεί τη μέρα που η Τζένη Μπαλατσινού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια έχοντας δίπλα της και τα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο.

Θυμίζουμε πως ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019  στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό ενώ ενάμιση χρόνο μετά, ανήμερα τον Χριστουγέννων του 2020 στη ζωή ήρθε ο γιος τους Παναγιώτης – Αντώνιος.

Δες παρακάτω την αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού στην οποία ποζάρει με τα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο

Read More

And More