Τζένη Μπαλατσινού: Η απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει τρακάρει και οι ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία [pic]

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα που θέλουν την Τζένη Μπαλατσινού να έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα μαζί με τα τρία παιδιά της, στην Πάτμο. Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια να έχει τρακάρει στην Πλατεία Κάμπου, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό της, μέσα στο οποίο επέβαιναν η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο μικρός Μάξιμος.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, όπως ήταν επόμενο, προκάλεσαν ανησυχία στα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία δεν σταματούν να την παίρνουν τηλέφωνο για να δουν αν είναι καλά στην υγεία της τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά.

Την ίδια στιγμή που γράφτηκαν τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, η γνωστή παρουσιάστρια βρισκόταν στην παραλία με τον μικρό Μάξιμο, όπου μαζί με τον τετράποδο φίλο τους απολάμβαναν τις βουτιές τους!

Λίγες ώρες αργότερα, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου θέλησε και εκείνη με τη σειρά της να δώσει τέλος στα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Με μία ανάρτηση στα Instagram Stories της, έγραψε χαρακτηριστικά: “Κανένας δεν τράκαρε. Όλοι είναι καλά. Ασχοληθείτε με τη ζωή σας και μην αστειεύεστε με ζητήματα που αφορούν τη ζωή ή τον θάνατο”.

Read More

And More