Τζένη Μπαλατσινού: Η δυνατή φιλία της με την Βάσω, την Βιβή και την Αμαλία!

Η Τζένη Μπαλατσινού, η Βάσω Νικοπολίδη, η Βιβή Μπασινά και η Αμαλία Κυπαρίσση αποδεικνύουν ότι η γυναικεία φιλία είναι πολύ δυνατή. Οι 4 τους έχουν καταφέρει να γίνουν πρότυπο και για άλλες γυναίκες και μητέρες. Γιατί το σημαντικότερο κοινό τους σημείο είναι η μητρότητα. Μέσα από αυτό, ανέπτυξαν την δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα τους και συνεχίζουν ενωμένες καταφέρνοντας τους συλλογικούς αλλά και προσωπικούς τους στόχους.

Το TLIFE τις συνάντησε το πρωί της Κυριακής σε γνωστό στέκι της παραλιακής όπου πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό all day event. 67 επιχειρήσεις σε ένα all day market, παράλληλες δράσεις, kids area, brunch, φαγητό και ποτό, συναυλία με το συγκρότημα 48 Ώρες και πολλές εκπλήξεις για να περάσουμε σε ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα!

Είναι η τρίτη χρονιά που πραγματοποιείται το συγκεκριμένο event και οι 4 φίλες είναι πολύ χαρούμενες και περήφανες.

Στο πλευρό της Τζένης ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος (δες εδώ). Ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας βρέθηκε στην εκδήλωση συνοδευόμενος από τον γιο τους Μάξιμο.

Με το γιο του, Γιάννη βρέθηκε στο event και ο Αντώνης Νικοπολίδης ενώ ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε και τον Άγγελο Μπασινά.

Το ποδόσφαιρο, όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα ακόμα συνδετικό στοιχείο ανάμεσα στις φίλες αφού και η Αμαλία Κυπαρίσση είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι, το ζεύγος Νικοπολίδη έχει βαφτίσει την κόρη της Βιβής και τον γιο της Αμαλίας.

Τα ονόματα των συζύγων τους όμως βοήθησαν από καθόλου έως λίγο στην επαγγελαμτική τους εξέλιξη και όλα όσα έχουν χτίσει είναι έπειτα από σκληρή δουλειά.


Άγγελος Μπασινάς

“Δεν επαναπαυόμαστε σε αυτά που έχουμε. Θα μπορούσαμε και οι τρεις να καθόμαστε στο σπίτι μας. Αλλά θέλουμε να είμαστε οι ίδιες δημιουργικές. Είναι και πολλές γυναίκες που έχουν κάτι στο μυαλό τους και δεν τολμούν. Εδώ μπαίνουμε εμείς”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Hello! η Βιβή Μπασινά.

“Ξέρουμε τι σημαίνει να περιμένεις μισθό στο τέλος του μήνα και να ζεις on budget. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας, γιατί ποτέ κάνεις δεν ξέρει πως θα έρθουν τα πράγματα”, λέει η Αμαλία Κυπαρίσση στην ίδια συνέντευξη.

Η Βάσω Νικοπολίδη από τη δική της μεριά, εξηγεί: “Ξεκίνησα να δουλεύω από τα φοιτητικά μου χρόνια. Η οικογένειά μου δεν είχε οικονομική άνεση, η μητέρα μου μεγάλωνε τρία παιδιά και για να μπορέσω να σπουδάσω έπρεπε να δουλεύω. Αυτό ήταν μάθημα ζωής.”


Βιβή Μπασινά, Βάσω Νικοπολίδη,Τζένη Μπαλατσινού, Αμαλία Κυπαρίσση

Read More

And More