Τζένη Μπαλατσινού: Η αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν σε διάσταση με τον Βασίλη Κικίλια

Λίγες μέρες πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περίοδο που βρισκόταν σε διάσταση με τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. και εξήγησε τον λόγο εκείνου του σύντομου… χωρισμού τους.

«Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου έφτασαν σε σημείο να με τρομάζουν. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, αλλά εμένα ίσως με τρόμαξε περισσότερο. Είχα ένα παιδί στο σχολείο που κάθε μέρα ερχόταν και μου έκανε κάποιες ερωτήσεις. Επίσης πάρα πολύ αυθαίρετα ο κόσμος βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ έντονο, οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε όλο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η περίοδος του χωρισμού όντως υπήρξε», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Τζένη Μπαλατσινού έβγαλε με τον τρόπο της τα πράγματα στη θέση τους.

Read More

And More