Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το παρελθόν και το “ευχαριστώ”!

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ για πολλά χρόνια. Όλα ξεκίνησαν, όταν η νεαρή Τζένη επισκέφθηκε το γραφείο της Έλενας Κουντουρά, στις αρχές του 1990. Από τότε και έπειτα, οι προτάσεις έπεφταν «βροχή»!

«Όταν γύρισα από τη Γαλλία, έκανα μαθήματα τένις σε παιδάκια. Τότε λοιπόν ήταν η εποχή που η Έλενα Κοντούρα άνοιγε το γραφείο της με τον αδελφό της. Ήταν το 1990. Με είδε λοιπόν εκείνη στην Καλογρέζα, μου είπε ότι άνοιγε το γραφείο της και με ρώτησε αν ήθελα να πάω να κάνω κάποιο κάστινγκ. Εγώ τότε ήμουν πολύ ερωτευμένη. Συζούσα με τον πρώτο μου έρωτα, τον Θανάση Καλογιάννη, Ολυμπιονίκη στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων. Ήθελα λοιπόν να βγάλω περισσότερα χρήματα, οπότε έφτιαξα ένα book και πήγα στο γραφείο της. Από την πρώτη μέρα λοιπόν άρχισα να δουλεύω σαν τρελή» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της. 

Εξώφυλλα, φωτογραφίσεις, πασαρέλες, γνωριμίες στο εξωτερικό ήταν μόνο μερικά από αυτά που περιλαμβάνονται στη λαμπρή καριέρα της Τζένης Μπαλατσινού. Σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, η ίδια περιμένει το τέταρτο παιδί της- καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Ο make up artist Γιάννης Μιχαηλίδης πριν από λίγες ώρες θυμήθηκε μια παλιά εντυπωσιακή φωτογράφιση της Τζένης Μπαλατσινού. Ανέβασε, λοιπόν, τη φωτογραφία στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram κι έγραψε «tbt». Η Τζένη αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο, σχολιάζοντας: «Μόλις χθες… Σε ευχαριστώ».

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More