Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια και οι σκέψεις της για το 2020!

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια και οι σκέψεις της για το 2020! | tlife.gr

Το 2019 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της! Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μετά από αρκετό καιρό σχέσης παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια και μοιράστηκε τη χαρά της με όλη την Ελλάδα. Σαν κεραυνός έπεσε την περασμένη άνοιξη η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει αλλά παντρεύονται και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο γάμος τους έγινε τον Ιούνιο του 2019 στο Λυκαβηττό και καλεσμένοι ήταν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού.

Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε με την παρουσιάστρια και τον Υπουργό Υγείας να βρίσκονται στα καλύτερά τους! Λίγο πριν την εκπνοή του 2019 και τον ερχομό του νέου έτους, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις της για τη χρονιά που έρχεται σε λίγες ώρες, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια, που εμάς μας άρεσε πολύ!

Σε μία από τις βόλτες τους στο αγαπημένο νησί της Τζένης Μπαλατσινού, οι δυο τους ποζάρουν έχοντας θέα τη θάλασσα, με εκείνη να σχολιάζει:

«Κι ακόμη…. το 2020 εύχομαι… να βρίσκεις ένα τετράφυλλο τριφύλλι, να σου βγαίνει η πασιέντζα, να ξαναβρίσκεις τις γεύσεις παλιών συνταγών, να φαντάζεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις ένα αντικείμενο, ένα σπίτι, ένα μέρος, να ποτίζεις τα λουλούδια, να βλέπεις την αυλαία να σηκώνεται όταν τα φώτα έχουν σβήσει και το βουητό της αίθουσας έχει καταλαγιάσει, να τρως το τελευταίο καναπεδάκι σε ένα κάλεσμα, να κλαις ακούγοντας το Χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ.

Να κάνεις κοπλιμέντο σε μία άγνωστη, να ξαναβρίσκεσαι με κάποιον είκοσι χρόνια μετά σαν να μην χωριστήκατε ποτέ, να φοράς ένα διακριτικό άρωμα, να έχεις διακριτική παρουσία, να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, να σε απασχολεί περισσότερο που ήμασταν πριν γεννηθούμε, παρά τι θα απογίνουμε μετά θάνατον, να τσαλακώνεις τις σελίδες μιας εφημερίδας, να ξαναθυμάσαι την ντοπιολαλιά των παιδικών σου χρόνων ή παροιμίες και παραδόσεις, να χρησιμοποιείς κυριολεξίες που ξαφνιάζουν, να πίνεις όταν δίψας πολύ νερό, να μην ντρέπεσαι όταν είσαι ο εαυτός σου…

Ένα μωσαϊκό μικρών προσωπικών «τίποτε» από την Francois Heritier στο πιο αισιόδοξο βιβλίο «Το αλάτι της ζωής». Καλή Χρονιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

READ more