Τζένη Μπαλατσινού: Η μέλλουσα μανούλα ταξιδεύει νοερά στο Αιγαίο (φωτογραφίες)

Μια πολύ τρυφερή περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζένη Μπαλατσινού και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη! Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και κοντά στα Χριστούγεννα θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι θα αποκτήσει αγοράκι και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα ΄ρθει στον κόσμο.

Οι δυο τους μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς τα τελευταία χρόνια οι αλλαγές στη ζωή τους είναι πολλές, όμως τόσο ο Υπουργός Υγείας όσο και η εγκυμονούσα παρουσιάστρια προσπαθούν να κρατούν όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους. Βέβαια, η Τζένη Μπαλατσινού επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η μέλλουσα μανούλα ταξίδεψε νοερά στο Αιγαίο  δείχνοντάς μας το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, αλλά και μια φωτογραφία με τη νησιώτικη θέα της. Εικόνες που έζησε και θέλει να κρατήσει ως φυλαχτό για τον χειμώνα που πλησιάζει.

“Αυτές οι εικόνες είναι που θα κάνουν το χειμώνα λίγο πιο εύκολο… Γιατί μια ακόμα απόδραση στο Αιγαίο είναι ό,τι χρειαζόμαστε”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More