Τζένη Μπαλατσινού: Ήρθε ο μήνας που γεννάει και κάνει τον δικό της απολογισμό για το 2020 (pic)

Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς είναι επίσημα εδώ! Αναμφίβολα, το 2020 αποτελεί μία από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες χρονιές για ολόκληρο τον πλανήτη, αφού η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε κάθε δεδομένο και άλλαξε τον τρόπο ζωής μας. Ωστόσο, για κάποιους αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική! Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Τζένη Μπαλατσινού

Η γνωστή παρουσιάστρια έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της και μέσα στον Δεκέμβρη θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του Κικίλια junior έχει αρχίσει, με τους δυο τους απλά να ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό τους. 

Το πρωί της Τρίτης και με αφορμή το νέο μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να κάνει το δικό της απολογισμό για το 2020 και να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους εκείνους που την ακολουθούν μέσα από το Instagram. Δημοσιεύοντας μια καλλιτεχνική φωτογραφία της, σημείωσε:

“30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας.. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν…Το Φως δεν το εξηγεί κανείς αλλά το βλέπει… Καλό μήνα με βλέμμα στο Φως!”.

Δες τη φωτογραφία:

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: NDP

Read More

And More